Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] K1 Gold

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K1 gold na który jest slot ? bo ja słyszałem że gold bronie są na 6/7 a na stronie GF pisze że jest na 3/5th ;/

graphic.png

Opublikowano

k1 gold jest na 3 / 5 sloth. 7 slotha nie ma, a na 6 sa PX'y.

C

Co ty gadasz?

@Top

K1 Gold jest na 3/5 Th na 7 slot tak jak kolega up to pewnie się pomylił bo na 7 nic nie ma tylko na 8Th są goldy takie jak :G36_D,Scorpiony Dual Gold,MP7A1 Gold M60 Gold i M134Gold + Zaliczmy tez Nickel bronie są także na 8Th i nickel są "TMP9 M249 MIni Nickel Dla Hevy

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

jak myślisz gdzie jest realne info to co usłyszaleś gdzieś tam... czy to co sprawdziłeś na stronie gamersfirst? twój temat był spamem bo to sprawdziłeś

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

K1 gold jest na 3/5.

na 8 slot bronie kupuje sie w marketplace w specjalnej zakladce.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

jak myślisz gdzie jest realne info to co usłyszaleś gdzieś tam... czy to co sprawdziłeś na stronie gamersfirst? twój temat był spamem bo to sprawdziłeś

jak bym nie sprawdził to bym nie pisał że ja stronie GF chyba że nie wiesz co to GF (wiesz taka strona, www.gamersfirst.com) i to twój post można uznać za spam ;)

C

Co ty gadasz?

@Top

K1 Gold jest na 3/5 Th na 7 slot tak jak kolega up to pewnie się pomylił bo na 7 nic nie ma tylko na 8Th są goldy takie jak :G36_D,Scorpiony Dual Gold,MP7A1 Gold M60 Gold i M134Gold + Zaliczmy tez Nickel bronie są także na 8Th i nickel są "TMP9 M249 MIni Nickel Dla Hevy

szkoda że K1 sie nie da ;/

no ale dzięki, temat do zamknięcia ;x

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...