Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WoW sunwell

asaskipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie czy jestem w stanie nauczyć się grac w wowa na tym privku nigdy nie grałem w wow'a i chce wiedzieć czy idzie ogarnąć szybko ta grę ?

Opublikowano

Sunwell to blizz z tego co pamiętam, więc będziesz miał wiele czasu zanim wbijesz 80 :D.

Tak jak kolega up co oznacza blizz ? jest to coś jak zbliżony serwer do globala taki (hard)

Opublikowano

Blizzlike czyli tak zbliżony do servera retaila o danym patchu.

Noo i retail ( global ) nie jest tam znów taka hard gra jak wam sie wydaje czy coś o wile przyjemniej i łatwiej mi się tam gra jak na prywaciakach które jak wiadomo są bugged, częste disconecty itp.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Spokojnie się nauczysz. Ja zaczynałem na tym serwerze, ludzie są bardzo pomocni. Pozdrawiam ;)

Dzięki za odp a ile czasu mniej wiecej zajmie mi ogarnięcie gry tak 2 godz grając
Opublikowano

Dzięki za odp a ile czasu mniej wiecej zajmie mi ogarnięcie gry tak 2 godz grając

No w miecha moze dwa. Kup sobie exp boosta i bedzie przyjemniej ;)

simply.4557.gif

Specjalista
Opublikowano

Po pierwsze żadnych exp boostów i żeby zrobić ludziom przyjemność nie proś o kase . Jeżeli chcesz się nauczyć grać to nie graj na boostach . Boosty są by jak najszybciej wbić lvl a jemu chodzi o nauczenie się grać . Ma grać długo by się nauczyć a nie potem lata jeden z drugim i prosi o pomoc z questem bo nie może ubić, a tak to powolutku wszystko ogarnie .

giphy.gif

Opublikowano

Ja obecnie gram na Sunwell'u i osobiście uznaje go za najlepszy polski serwer WotLK. Dlaczego? ponad 2000 graczy online (średnia), ostatni disconnect był z miech temu, naprawdę bardzo mili i uprzejmi ludzie i mało bugów. Lepiej uczyć się na polskim porządnym privie niż na globalu czy jak tam :)

koxsunwella.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...