Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pomoc] Chyba mam bana

ollo5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po parodniowej przerwie chciałem sobie zagrać w WarRock'a. Gdy chciałem się zalogować wyskoczyło mi okienko: your account has been blocked.

Chciałbym się dowiedzieć co mogę z tym zrobić, i czy ten ban jest na zawsze czy na jakiś określony czas?

Na g1 w Account status też pisze blocked.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

Sprawdź pocztę jak coś ci wysłali to się dowiesz jak nie to bana na zawsze o i używaleś hacków??/

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Używałem, ale nikt nic do mnie nie pisał, że jestem hackerem.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

nie wiem jak teraz jest ale kiedyś kolega chcial mi pokazać jaki to juz lvl wbil jak mnie nie było...loguje się a tutaj unregistered user czyli konto zbanowane i usuniete.wiec mozliwe ze tylko dostales bana na miesiac lub okreslony czas.napisz z innego konta do supportu ze to juz wiecej sie nie powtorzy(w co watpie mistrzu) i tyle.pozdro

Opublikowano

Tak tylko dodali taki program do Hack Shielda który wykrywa nieznane (Hacki) i wysyła im mam nadzieje że będzie like

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

po trzeba to obejść albo przesiąść się z C++ na coś czego nie będzie wysyłać i będzie nie wykrywalne.

@Top napisz, że nie hackowałeś i, żeby pokazali ci dowody czyli screen czy coś. Czasem pomaga, bo to HS z automatu banuje i często były błędne to teraz może też działać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mi też konto na wr zablokowali i tez mi pisze your account has......, i to jest chyba ban na zawsze chyba że sie to da jakos

odblokować

Opublikowano

A po co mają pisać zrobią screena lub video wyślą do suportu i po ptokach i konto masz zbanowane na zawsze

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Hacki ingerują w proces warrocka i HS, jest teraz tak zrobione, że jeśli będziesz grał na hackach, to automatem banują.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Chyba to wszystko tłumaczy:

http://www.mpcforum.pl/topic/527673-masowy-ban-dla-hakerow-i-plvl/

Niektórzy gracze, nieużywający hacków także zostali zbanowani ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...