Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyCraft Survival - [24/7] [No-Premium] [1.1] [Dedyk] Zapraszamy!

DelmaNN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e9cf97c8c4d9ff85.jpg

Typ: Survival

Adres IP: 176.9.11.7:25755

Status: status.png?ip=176.9.11.7&port=25755

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

The End:

ok.png

team.png

Eskadra(head)

HardKox(mod)

pluginy.png

Podstawowe

inne.png

Serwer działa na wersji 1.1 oraz na kontach no-premium.

Serwer wiąże się z komfortowa gra na przetrwanie!

Nigdy nie jesteś pewien co na ciebie czeka!

Musisz wszelkimi sposobami chronić się przed grifferami oraz potworami!

Na razie posiadamy tylko 10 slotów lecz gdy na serwerze zauważę stałych graczy oraz ze serwer jest stale pełny powiększę ilość slotów do 20.

U nas macie pewność ze serwer nie padnie po miesiącu , to nie hamachi lub po prostu serwer od niechcenia . Gorąco zapraszamy na serwer !

Preferujemy poprawna polszczyznę .

Opublikowano

Haha! Gorszego serwera nie widzialem.

Admin (Eksandra) zabija ludzi za to ze zwiedzalem. Spawn to 5 klockow welny i tabliczki. Wolno griefowac i krasc. Dla mnie to dupa nie serwer...

Aha, mowia ze permissions jest a jak wpisze /plugins to widze AuthMe...

Ciekawe kto u nich kupi VIPa?

Dostalem bana ze powiedzialem ze slaby serwer...

Za przeklinanie takze jest ban.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

nie zagram T.T

edit

Zagralem serwer powiedzmy ok.Admini troche nie ogar ale szczegolnie ten hardkox 12 lat

serwer 4 na 10

zrobcie wiecej pluginow to bedzie 5 na 10

Opublikowano

To survival wiec nie ma pluginow a ranga vip nie istnieje wiec co ty gadasz? Griffowac można bo to SV , bronisz swojego . Bana dostałeś za przeklinanie i wyzywanie innych kolego wiec nie lej tu wody.

Opublikowano

Mamy prawo bronić swojej wioski którą budowaliśmy więc was zabijaliśmy a że wy nas wyzywacie i innych graczy nie nasza wina wiec ogar ;]

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Jak pierwszy raz wszedlem na serwer to wpisalem /plugins I bylo kiwiadmin magicarpet authme BIG minus. Pozniej okazalo sie ze moge uzywac MC wiec admin zabral mi op ktorego nie mialem. Nagle wywalilo serwer i zostalo tylko authme, pytalem sie co sie stalo a admin jakis "wgralismy permissions" xD. Mowie ok admini nie ogarnietci jeszcze WIEKSZY minus. Powiedzialem ok, pojde pozwiedzac. Spotlalem jakas wioske z statkiem, byla calkiem przytluna. Ide ide I widze takiego jednego co zapierdala wszedzie I niszczy szklo wiec mowie do siebie WTF?! Dobra nie ide dalej a tam admin na creative mode podlatuje z diaxowym mieczem I mnie deda... bylo ze 1 przeklestwa uzylem i spytal sie mnie czy chce bana a ja na to mowie czemu mnie zabiles na creative a on na to "Bo ja mam adma a Ty nie mass hahaha" i to jest Calais historia ktora miala 5 minut na serwie. Co do VIP to byl Bo pytalem czemu jest mc a admin na to Bo VIP ma. Juz wam nie chcialem robic takiej opini ale jak jeszcze taki komentarz dostalem to sie wkurwilem i mid obchodzi mnie to ale serwer 2/10

Sorka ze nie ma edita pisze z ipoda I nie da sie edytowac. Chcialem tylko powiedzic ze sa bledy @up w moim postcie Bo pisze z iPoda. Sorka.

Zapraszam na mój kanał YouTube http://youtube.pl/user/AJAWGamin

Opublikowano

e9cf97c8c4d9ff85.jpg

Typ: Survival

Adres IP: 176.9.11.7:25755

Status: status.png?ip=176.9.11.7&port=25755

informacje.png

Sloty: 10

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

The End:

ok.png

team.png

Eskadra(head)

HardKox(mod)

pluginy.png

Podstawowe

inne.png

Serwer działa na wersji 1.1 oraz na kontach no-premium.

Serwer wiąże się z komfortowa gra na przetrwanie!

Nigdy nie jesteś pewien co na ciebie czeka!

Musisz wszelkimi sposobami chronić się przed grifferami oraz potworami!

Na razie posiadamy tylko 10 slotów lecz gdy na serwerze zauważę stałych graczy oraz ze serwer jest stale pełny powiększę ilość slotów do 20.

U nas macie pewność ze serwer nie padnie po miesiącu , to nie hamachi lub po prostu serwer od niechcenia . Gorąco zapraszamy na serwer !

Preferujemy poprawna polszczyznę .

Ten Serwer jest pojebany wchodze A do mnie Admin Ban za jakiegos moda i \po grze NIE POLECAM SKURWOLA

Opublikowano

haha admin tak nie mowil a bana dostałeś za to żę na griefowales wioske

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Owszem, można.. ale mamy prawo bronić wioski jak pisałem wyżej a że do nas sie przysraliście że to że tamto i wyzywaliscie.. no to pozdro

PISZE POPRAWNIE

PO POLSKUUUUUU

ZBIERAM -'siki

Opublikowano

Serwer sam w sobie nie jest najgorszy.

Pluginów jest tyle co potrzeba. Brak jakich kolwiek zachwiwań czy lagów.

Nie wiem jak się obchodzi sprawa z adminami jeżeli zauważe coś godnego uwagi będę pisał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...