Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Terraria] Warto kupić? Przekonanie mnie.

zalogooJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Jestem od ponad kilku miesięcy ogromnym fanatykiem Minecrafta. Z biegiem czasu usłyszałem o grze Terraria i zacząłem się nią trochę interesować, choć dorastając na ciagle ulepszanym minecrafcie zapał i zafascynowanie terrarią drastycznie zmalało. Ostatnimi czasy chęć eksploracji wróciła. Wciąż nie mogę się zdecydować czy na dłużej porzucić MC i zacząć grać w terrarie.

Jak możecie mnie przekonać, że kupno to nie wydanie pieniędzy w błoto?

Opublikowano

w minecrafcie świat jest nieograniczony niż w terrari

phi ... tą grę można kupić za małe pieniądze... 20zl w sumie możesz grać w obie gry

Opublikowano

Terraria to praktycznie to samo co Minecraft tylko, że w 2D. W Terrarii są większe możliwości tworzenia, posiadania, używania itemów niż w Minecraft. W Terrarii jak i w Minecraft świat generuje się losowo i nigdy nie wiemy co nas czeka. Ja bym się nie zastanawiał tylko od razu bym kupował. :) To jest zakup na całe wieki, w tą grę gram ja, kiedyś będą grały moje dzieci, a potem moje wnuki. :) Namawiać nie będę, nie chcę żeby ktoś potem miał do mnie jakiekolwiek pretensje, bo po jakimś czasie Terraria się znudzi. Moim zdaniem to jest indywidualna decyzja i wyraziłem tylko swoje zdanie. Musisz popatrzeć w przyszłość obiektywnym spojrzeniem i dobrze rozważyć tą decyzję. :)

Jedynie co możesz być pewny to nie jest wyrzucanie pieniędzy w błoto. Kupno zapewnia Ci dożywotnią gwarancję na pełno godzin fantastycznej zabawy nie tylko na Singleplayer, ale i również wspaniałym trybie Multiplayer. :)

Naprawdę polecam. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Również piractwa nie popieram ale myślałem, że ściągnięcie i instalacja odbywa się na tej samej zasadzie jak z MC. Pobranie z internetu i gra bezpośrednio z pulpitu. Żadne inne, programy trzecie nie są wymagane. Dzięki za odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...