Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Emulator EP2.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałabym poprosić, aby ktoś, kto się na tym zna napisał tutorial odnośnie postwaienia Emulatora ep2. Czytałam trochę o tym na forum Wizatka, ale no przyznam szczerze - rozumiem, co mam zrobić, ale kompletnie nie wychodzi i zawsze jest jakiś błąd. Dlatego jakby ktoś to dobitnie ogarnął i zamieścił na mpc byłoby cudownie. ;d

Ep1 zaczyna się robić już nudne, naprawdę..

Opublikowano

http://chaos.wizatek.be/showthread.php?3061-v0.309-LastChaos-Emulator

tam na forum masz jeszcze tutorial od starszej wersji ale to jedno i to samo :P

Last Chaos 777

Serwer: Luxor

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

ja robię wszystko tak jak tam jest... tylko jak włączam clienta i próbuję się zalogować to pisze że źle wpisałem hasło czy coś. wiecie co mogę zrobić żeby się tego pozbyć?

Opublikowano

w którymś z plików jest login i hasło administratora zapisane i możesz to dowolnie zmienić ale jeszcze pozostaje pytanie czy zmieniłeś ip clienta lc ?

w którymś z plików jest login i hasło administratora zapisane i możesz to dowolnie zmienić ale jeszcze pozostaje pytanie czy zmieniłeś ip clienta lc ?

Last Chaos 777

Postacie(nick, lvl, klasa postaci): IamLegend, 137, specjalista; TheLastHero, 107, paladyn; Artemida, 95, strzelec; 4 postacie 70-90 lvl i około 10 do 70 lvl w tym 3x 22 lvl 100% blok expa

Opublikowano

ip zmieniłem, a na tamten login i hasło próbowałem i to samo jest... a poza tym to zakładanie kont powinno być automatyczne (przynajmniej tak pisało na str wizateka)

proszę o pomoc z tym

Opublikowano

nie każdy emulator to ma`

Last Chaos 777

Opublikowano

czy ktoś wie czemu mi w xamp-ie wyłącza się mysql? włączam jest i się samo wyłącza

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Opublikowano

powyłączaj skype, gg itp

to robiłem , nawet ponowne zainstalowanie xampa restarty nie dają rezultatu

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...