Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hunter

suchy1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. . Dzisiaj robiłem dungeon. Ja lvl 32 i drugi hunter w drużynie lvl 35.

Otóż chodzi o to ,że ten 2 hunter robił ponad 2 x większe obrażenia ode mnie. Więc tutaj rodzi się moje pytanie, czy ja źle prowadzę postać?

czy ktoś mógłby podać jak rozdawać drzewko, porady, czy tylko agility ładować w hunterze no i jakich bonusów szukać w przedmiotach ?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Witam. . Dzisiaj robiłem dungeon. Ja lvl 32 i drugi hunter w drużynie lvl 35.

Otóż chodzi o to ,że ten 2 hunter robił ponad 2 x większe obrażenia ode mnie. Więc tutaj rodzi się moje pytanie, czy ja źle prowadzę postać?

czy ktoś mógłby podać jak rozdawać drzewko, porady, czy tylko agility ładować w hunterze no i jakich bonusów szukać w przedmiotach ?

O jesus przejmujesz sie dps na takim lvl i aż musisz napisac o tym na forum. Szczere pozdrowienie ci przesyłam.

Wbij 85 lvl czy tam 80 jeśli grasz na wotlk i wtedy martw sie o twoje dmg.

PS; Heirloomy= itemki do levelingu których sie nie wymienia gdzieś do 80-85 lvl maja najlepsze staty na swój lvl i daja bonus zdobywanego Expa od 5-10% zależy od itemku.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...