Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]System losowy

osa1602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie o co chodzi z systemem losowań.Wiem że co jakiś czas dostaje losowy przedmiot, ale raz na jednym serwie nie dostałem nic przez 5 godz a na innym serwerze dostałem 2 przedmioty w ciagu 1 godz to zależy od serwera, czy np. czasu gry na serwerze łącznie??

Ogólnie prosze o opisanie tego systemu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Inaczej mój koleżko. Czwartek to magiczny dzień, naucz się tego jako przyszły wyjadacz tf'a. My żyjemy od czwartku do ... zgadłeś czwartku. Jesteś bystry, a to już coś. Przez cały tydzień dostajesz przydział 8 przedmiotów ALE ( skrzynki & achievmenty ) się nie wliczają. Niektóre większe święta mnożą drop'a razy dwa. Drop się kumuluje do 2 tygodni. Jeśli w pierwszym tygodniu nie wydropiłeś całego - masz jeszcze drugi. Jeśli na serwerze działają Tobie Twoje bronie nie standardowe to znaczy że jest on połączony z item serverem i leci drop. ( nie widziałem jeszcze serwera który nie jest podłączony ) item server jest prowadzony przez Valve i nic się z tym nie da zrobić. Cierpliwie grasz - to masz. ( miało byś śmieszne i z rymem, coś nie wyszło prawda?). Serwery mają ustawiony czas dropu od godziny z hakiem do 30 minut.( mowa teraz o tych na których grasz) jednakże czasem drop wypada częściej. I to tyle, kiedy zdropisz swój przydział, osobiście nie polecam ostrego maniaczenia bo gra się szybko znudzi i może stać się męcząca. Graj tak jak ja, godzina dziennie a potem w coś innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...