Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[skarga]spat

natan1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawno dostałem warna od niego za niby spam. ale w tedy warny miałem w du*** a tera patrze na warny i widzę oto ten warn

http://www.mpcforum....19#entry2230119

za spam oczywiście

napisałem

jak juz go do konca robisz 4fun to sie nie daje ulepszaczy -,-
jak widać jest to 4fun priv metin2 dałem mu sugestie albo odp bo ulepszaczy dużo razy w tedy nie było na 4funach + ze to był hamachi to wgl w tedy się nie dawało ulepszaczy i były same 4fun na hamachi i jak dla mnie to nie jest jakis spam tylko sugestia/odp

Wiec prosze o te 5% chyba ze ktoś mi wyjaśni w jaki sposób jest to spam?

Opublikowano

oj napisze i tu jeszcze raz.

Powiedz co ten post wnosi do tematu ? To jest publikacja a nie sugestia poza tym wtedy był stary dobry punkt w regulaminie że "Pierw wchodzimy na serwer potem piszemy posta" A nie piszemy posta gdy nawet nie wbiliśmy do sieci.

To było dosyć dawno pierwsze dni mojego modowania w metinie nie wiem co cię ruszyło żeby prawie po roku pisać o zdjęcie warna.

Pozdrawiam =)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

nie widać co pisze nie napisałem ze nie zagram czy coś tylko ze ulepszaczy się nie da daje na 4fun. wiec po co wchodzić na sever jak widać na reklamie ze są ulepszacze

Opublikowano

No ale powiedz co cię to obchodzi czy są ulepszacze czy nie ? Jego był serwer i miał prawo do dodania ulepszaczy a inni nie mają nic do gadania tyle.

Koniec spamienia.

Niech oceni to góra.

@down hahah beka ;f

Tyle że nie ty stawiasz serwer tylko GA ;**

Moim zdaniem warn słuszny i tyle na ten temat.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

no i ku** powiedz jak to jest spam jak ci wyjaśniam? jego severa ale zawsze player ma coś do severa bo chyba na nim gra? mod mt2 a nie wie <_<

@up ale kurna GA stawia ale poto zęby grali bo by reklamy nie dał na forum. a player ma do coś do severa bo on na nim grał bedzie

Opublikowano

Warn słuszny w 100%

I powtórzę to co napisał Spat Pierw wchodzimy na serwer potem go oceniamy.

I to nie ty robiłeś serwer tylko kto inny.

Opublikowano

Nie no nie przeginajcie. Nie dość że warn z 21 marca to teraz Ty się domagasz zdjęcia go.

Tak jak SPAT Ci powiedział, regulamin się zmienił i w tamtym czasie warn był nadany prawidłowo, a że teraz regulamin uległ zmianie to nie znaczy, że będziemy zdejmować słuszne warny.

Warn słuszny

CLS

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...