Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer SKKF] - szukam chętnych do wspólnej gry

Ballsgreed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jako, iż nie chciałem pisać w tym dawno zakopanym temacie, który nie wiem czy w ogóle istnieje pragnę napisać go tutaj. (Jeśli istnieje już taki temat - przepraszam i proszę o przeniesienie go do właściwego)

Jak niektórzy wiedzą, inni nie, a jak nie to już wiedzą ^^, SKKF - let's player założył serwer Hardcore. Nie jest to zwykły serwer, ponieważ po śmierci następuje ban na tydzień. Panuje tam chamstwo, jest dużo ludzi z cheatami (już banują), są dzieci neo atakujące nowicjuszy... nie ukrywam. Jednakże do tego serwera odczuwam pewien sentyment, bardzo go polubiłem (chociaż "dedłem" już 3 razy :D)... Krótko mówiąc: Szukam znajomych do gry, gdyż samemu się niczego nie osiągnie. Czemu? a no dlatego, że gdy zbierzemy ładną ilość węgla, żelaza, może parę diaxów, zawsze znajdzie Cię jakiś skur*ysyn i zabije.

Chętnych gorąco zapraszam. Serwer tylko dla użytkowników premium!

Ip podam na PW, żeby nie reklamować. Jeśli chcesz poczuć przygodę, zbudować ze mną zamek, poszukać diaxów, udupić parę skur*oli - zapraszam :)

Posiadam mikro + skype (głos po mutacji, jednakże mikrofon strasznie deformuje mój głos i staje się być dziecinny, troszkę) ale idzie się przyzwyczaić.

Pozdrawiam.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/358673-zapisy-na-lets-play-oraz-wsplna-gr/

Tutaj piszemy

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...