Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kupowanie g1 na allegro

wilku93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić sobie retaila za kredyty i o to moje pytanie, słyszałem, że kupując credyty od osób które wykupują większą ilość a potem je taniej sprzedają można dostać bana? to prawda ?

Opublikowano

To legalny sposób, oni są deweloperami GamersFirst w Polsce mają prawa do sprzedaży jak używasz opcji płace allegro to bardzo opłacalna forma kupna bowiem omijasz troszkę opłatę za wymiane waluty

3007.jpg
Opublikowano

oni nie są deweloperami, deweloperami są Ci co mają normalne ceny po 17zł, Ci co sprzedają po bardzo niskich cenach kupują u g1 hurtową ilość credytów za co płacą mniej

Opublikowano

mi się tam wydaje że allegrowicze kupują robiąc reklamki i korzystając ze zniżek na playspanie i tak te g1 sprzedają bo oni co jakiś czas sprzedają za te 9,50/10 a tak to są aukcje 11-13 to pewnie są osoby które kupiły za 9.50/10

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

A czy za kupienie hurtowo bluzek i sprzedaniu ich taniej lecisz do więzienia?? Właśnie. Bana mieć nie będziesz, jak sprawdzą jakim sposobem nabyłeś te G1?? Nawet jeśli nie jest to legalne, to są znikome szanse na to, że Cię wyłapią.

Opublikowano

zmien ip na usa jakims programem np. platinum hide ip i wejdz na reklamy z gamefirst;p bedziesz dostawal za ich prawidlowe wypelnianie g1. tu masz dzialajace reklamy http://www.mpcforum.pl/topic/530178-g1810-856-g1-od-vincente44-%3B/

SPOSOB NA 3 DNIOWA PREMKE ZA 4 ZETA ;]

jesli sprzedaja premki od 5 do 7 zl to kupujac je na playspanie to maja gdzies 1-3zl zysku;]. jak zarejestrujesz sie na playspanie to masz 100punktow. jesli kupujesz 3dniowa premke to doplacasz za 100 punktow czyli wysylasz im przelewem ok.4zeta i masz 3dniowom premke;].

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...