Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] czy posiada ktoś silnik gry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy posiada ktoś silnik gry podobnej do http://www.kingsofchaos.com/ chodzi mi o to aby było w niej wybór ras(minimum 3) i dalej jakieś kupna wojsk szkolenie ich dokupowanie i takie różne wysyłanie ich do walki i na innych graczy. posiada ktoś taki silnik lub ma linka do takiego? grafika mnie mało obchodzi chodzi o reszte

klklgv.jpg
Opublikowano

Myślisz że za darmo ktoś ci zrobi kawał kodu ? Napisz na : 35161516 liczę że za 200-400 zł ktoś by ci zrobił coś takiego . Oczywiście może jakiś "spec" zrobić ci to za 50 zł , ale możesz się grubo na tym przejechać .

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

No przecież jest king of chaos:P co do innych to nie wiem nie słyszałem. Skrypt ras jest łatwo zrobić, gorzej z wojskiem. Ps up za 200-400 grę by ktoś zrobił? Pewnie z błędami w każdej linijce

Opublikowano

Tak jak pisano wczesniej nikt ci tego za darmo ani tanio nie zrobi :) Po za tym może sam sobie zrobisz? :P Ucz sie języków do tego potrzebnych i sam sobie poradzisz. A tak po za tym dobre gry tak szybko i łatwo nie udostepniaja swoich silników.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...