Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Unban za sms[pomocy]

bikers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

na swoim serwerze chciałbym zrobic Unban za sms. chodzi mi oto ze ktoś dostanie bana za śmierć wysyła smsa wpisuje kod i go oebanowuje

Opublikowano

duzo ludzi chce zrobic kopie serwera skkf'a, co do tematu najlepiej znalezc hosting co ma platnosc za sms, gracz wysyła ci kod a ty go odbanujesz, to najprostszy sposób

Opublikowano

Ty chyba nie rozumiesz nikt oprócz skkf'a nie ma tego kodu (nikt go nie opublikował) więc musisz napisać sobie sam albo napisać do dobrego programisty (ale sporo to niestety kosztuje)

Opublikowano

witam

na swoim serwerze chciałbym zrobic Unban za sms. chodzi mi oto ze ktoś dostanie bana za śmierć wysyła smsa wpisuje kod i go oebanowuje

Musisz się znać na Html php CS na tym aby zrobić coś takiego

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie głupoty bazgrolicie, a tu wystarczy jeden plugin ;P . Na cholerę tutaj PHP ?

Potrzebne :

BuyCraft :

http://forums.bukkit.org/threads/misc-admn-web-buycraft-3-4-donations-done-easy-web-store-bukkit-plugin-paypal-onebip-1597.31848/

Konto na OneBip

Resztę masz na filmiku ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...