Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Jakie sterowniki po formacie?

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie powinienem zainstalować sterowniki po formacie laptopa?

Aktualny system to Vista, i z tego powodu chcę zrobić format i zainstalować Windows XP - nie żadnych przeciwskazań do tego systemu na laptopie?

Napiszcie mi jakim programem sprawdzić aktualne części, jakie sterowniki mam załatwić i czy system na laptopie instaluje sie identycznie jak na zwykłym PC.

Opublikowano

Ile masz ramu bo jak masz 4gb to lepiej już win7 instalować 64 bit.Co do reszty to się nie wypowiem bo w temacie laptopów to ja się do niczego nie nadaję.

Ale życzę ci powodzenia!

Opublikowano

wszystko masz albo z płytkami do laptopa albo dostępna na stronie producenta laptopa

@down niektórzy robią się tacy leniwi że nie chce się nawet wejść na stronę producenta sprawdzić czy w ogóle będzie działał i czy posiada sterowniki. jeśli nie należy je szukać samemu w podobnych modelach z obsługą windows XP

nowe laptopy mają to do siebie że ciężko czasem zwłaszcza pod XP dobrać jakiekolwiek sterowniki bez edycji sterowników nowych ( modyfikacja inf )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dzięki za porady, nie będę tak 'leniwy' i sam znajdę odpowiednie sterowniki na stronie producenta.

Laptop ma 2 gb ramu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...