Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile metinów uciągnie taki laptop?

Kaszka5555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W najbliższym czasie mam zamiar kupic sobie tego laptopa

http://allegro.pl/laptop-lenovo-b575-e-300-6gb-320gb-hd6310-hdmi-bt-i2032351743.html

moje pytanie brzmi, ile metinów będę mógł odpalić na raz na takim laptopie?

Opublikowano

@UP

5-7 ?? Hehe dobry żart :)

Jeżeli już musisz to go kup ale radziłbym kupić kompa. W sklepie za taką cenę to będziesz miał po prostu miodzio :)

Co do laptopa to max 2 metiny odpalisz na nim

Opublikowano

A pierd*olicie glupoty za przeproszeniem ja na swoim lapku 2.5 gb ram procek 2 rdzenie 1.8 GHz grafika lipna (wiekszosc gier nie chodzi nawet NFS Carbon) i internecie z Play odpalam 3 metki i niemam na nich lagow chyba ze zasieg neta slaby wiec ten co sobie wybrales powinien uciagnac do 5 metkow max bez zbednych programow typu gg skype itp

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

3-5 powinien uciągnąc, choć ma słaby procek.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Wydaje mi się że z 5-7metków da rade ale procek trochę słaby ;<

Tak zgodzę się co do porcesora.Uciągnie jakoś ponad 3 metki.Ale po co tobie NieTutejszy przyszedł do głowy że 5-7 metków?

Pozdrawiam

Opublikowano

Tak zgodzę się co do porcesora.Uciągnie jakoś ponad 3 metki.Ale po co tobie NieTutejszy przyszedł do głowy że 5-7 metków?

Pozdrawiam

Może przesadziłem te 7 ale ok 5 to na 100% dźwignie, to w końcu tylko metek.. może będzie miał małe lagi ale nie będzie tragicznie

Z resztą po co komu aż 5metków odpalonych :D

NIE MA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...