Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Sposób na zrobienie dobrego eq!

dzimen110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Napisze wam dzisiaj sposób na zarobienie dobrego eq. Warto to robić bo jeżeli nie chce wam sie dropić kasy , albo ulepszać to temat dla was!

Więc do dzieła !

1. Zakładamy jakieś konto i wbijamy na nim 15 lvl! ( Obowiązkowe )

2. Pobieramy moda (metin2 pl ) ze strony

www.metin2mod.tk

4. Instalujemy moda w folderze z metkiem PL.

3. Gdy już wbijemy 15lvl na naszym noobcharze to szukamy naszej ofiary, najlepiej żeby miała ona dobre eq i max 35lvl.

4. Piszemy do niego tak (NC=NoobChar | OF=Ofiara )

(NC)- Elo, kończę gre (wpisujemy czemu, ale to nie jest potrzebne)

(NC)- Chcesz 500kk? ( Wpisujecie ilość jaką chcecie )

(OF)-On odpisuje ok

(NC) Piszemu mu żeby przyszedł pod Octavio ( Ponieważ tam nikogo nie ma )

(OF)- Ok już ide.

(NC)- Gdy on już przyszedł to piszemy czy nam ufa (ale to nie jest potrzebne , ja sie raz pytam raz nie ) , później piszemy żeby nas zabił. Kiedy już nas zabije to piszemy tak: (Jak napisze że nam ufa to tak : Jeżeli mi ufasz to odejdź dalej wywal broń albo zbroję ( Zależy co lepsze ) i szybko podnieś i wystaw sklep. Wtedy ja wstane i kupie od Ciebie coś za 500kk.

!!! Jak nas zabił to odrazu wciskamy opcje {GHOST} i idzimy za nim gdy się oddali. !!!

5. Cieszymy się zdobyczą jaką podnieśliśmy . Niektórzy nie chcą tego zrobić ale jak znajdziemy jakieś naiwnego gracza to jest sukces.

W razie jakich kolwiek problemów pisać na gg: 9190516 ,albo tutaj na PW :)

Liczę na "Lubię to!".

Poradnik by "dzimen110" ( Zakaz kopiowania na inne strony bez mojej zgody!)

Opublikowano

Według mnie teraz ciężko znaleść naiwnych graczy z dobrym eq, większość już nie daje się na to nabrać. Ale to tylko moje zdanie :)

1325860960-U24240.png

Opublikowano

Według mnie teraz ciężko znaleść naiwnych graczy z dobrym eq, większość już nie daje się na to nabrać. Ale to tylko moje zdanie :)

Może i tak , ale ja w ciągu 1 dnia znalazłem ich troche. Mieli max 10-11 lat. Myśle że to zależy od serwera. Na niektórych nie ma aż tak dużo noobów :)

Opublikowano

Mnie ostatnio jakiś typ chciał na to nabrać, także przy Octavio, ale ja to znam od dawna :)

Jestem tu tylko od pomagania - Sopher

1325240865-U488989.png

Metin2 | Solar (s26) | Jinno | Sopher [35lvl] (teraz tylko dropię

:D)

Opublikowano

Heh, przypomina mi się jak każdy pytał się czy chcesz nr gg do GMa... Wątpie czy ktoś się teraz da na to nabrać ale można próbować.. Ja tam nie spróbuje bo zaraz poleci banik za moda ;f

Opublikowano

Heh, przypomina mi się jak każdy pytał się czy chcesz nr gg do GMa... Wątpie czy ktoś się teraz da na to nabrać ale można próbować.. Ja tam nie spróbuje bo zaraz poleci banik za moda ;f

Ja już korzystam z moda ponad miesiąc, bez zablokowanego HS i jakoś bana nie dostałem :]

Opublikowano

moim zdaniem sposób nie za dobry na dzisiejsze czasy :) nabierają się na to tylko dzieci,a dzieci jak już nabiją 35lv to raczej za dobrej broni nie będą miały :) ale i tak + za pomysł.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...