Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Proste pytanie - czy się opłaca?

m_smok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam proste pytanie, czy po prostu opłaca się kupić BF3? Bo jakoś nie jestem przekonany... Niby super multi, dobra grafika itp., ale ludzie mówię że jest to mocno naciągane. A jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Kto co lubi ?

Dlaczego niby naciągane ?

Bo twoim kolegom on nie pójdzie to mówią że mw3 jest lepsze....

Aby uruchomić bf3 trzeba mieć 'kosiarke' a mw3 uruchomisz na byle gównie.

OndteAw.png
Opublikowano

Zgadzam się z kolegą UP. Abu pograć w BF'a 3 trzeba mieć dobry sprzęt, a mw 3 chodzi nawet na zwykłym tanim laptopie.

BF 3 jak dla mnie o wiele bardziej wciąga, mam odbie gry i mw 3 ssie przy bf'ie.

Opublikowano

BF 3 naciągane? hahhaha dobre. Spotkalem się z osobami, które porównują BC 2 do BF 3 i mówią że to to samo haha.. też nieźle się bawią. Masz dobrego kompa? bierz bf 3.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Na moim BF3 pójdzie na wysokich, ewentualnie na normalnych. Moi koledzy są w 100% za BF3 większość nich go ma, z tym, że naciągane. to raczej chodziło mi o np. komentarze pod jakąś recenzją itp. Chciałem po prostu się zapytać waszego zdania :) Od początku byłem zdecydowany na BF3 i już sobie w środę kupuję. Chciałem się po prostu upewnić czy się opłaca, ale chyba tak :D

PS: Ciekawe jakie by były odpowiedzi gdybym się spytał w dziale mw3? :D A może zrobię taki eksperyment...

Gość malutki688
Opublikowano

nie gadaj z tymi fanbojami bo to nie ma sensu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...