Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Help ! Inventory manager !

mrShadY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witma otóz na serverze Glador oraz divine world s2 przy robieniu DT nie wyskakuje tkai normalny kowal lecz o nazawe np "weapon Smith".. I przez to nie mozna ulepszac w dt itemow - inventory manager :D - zna ktos jakis spobos na to ? Kamer mod nie dziala, multihack takze.. refine i inne takze..

Wie ktos? NAPRAWDE BEDE WDZIECZNY! :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

witam ja też niestety mam taki problem z inventory manager tyle że innego typu gram na serwerze vanesia jestem na pietrze z kowalem robię tak jak zawsze najpierw moby na końcu król pojawia się kowal daje item na 1 miejscu w eq klikam inventory manager i nic tak samo robiłem na venise lecz działało proszę o pomoc na gg lub tutaj 25014616

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Siemka. Mam własnie problem z tym jak złamać zabezpieczenia dotyczące ulepszania na dt, jak by ktoś wiedział jak to zrobic to prosze pisać na gg : 19297133

Opublikowano

Siemka. Mam własnie problem z tym jak złamać zabezpieczenia dotyczące ulepszania na dt, jak by ktoś wiedział jak to zrobic to prosze pisać na gg : 19297133

patrz na datyy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...