Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

G1 Credits (reklamy)

xavvix1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem bo chcem kupic jeszcze flashe ale wczoraj kupilem medic boxy (14 sierpnia) czy wykorzystane reklamy zredukuja mi sie po jakims czasie czy musze wykorzystac all reklamy bo mi te 4 ostanie zostaly Lotto , Achmed terrorist , czadowy dzwonek takie ultra dzwieki i niemiecki quiz wiec prosze o odpowiedzi :)

mca.png
Opublikowano

Nie, reklamy nie wracają

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------

Wróciłem i chcę pomóc ;)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

no to szkoda jak bende mial kase to wysle esa na quiz i dostane 180 kupie granta i 5 slocik na medyku :) ale dzieki za pomoc masz 5*

mca.png
Opublikowano

Ja mam taki sposób, bierzesz jak najszybciej i jak najwięcej razy tą samą reklame. A to dodaje Ci tyle razy ile zrobiłeś reklame :DD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...