Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na IS?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam pytanie do osób obeznanych ze sposobami zarabiania na darmowy IS(AOL itp.).Jak najlepiej zarabiać na smocze monety? I ile czasu zajmie mi uzbieranie SM na zakup takiego "ulepszenia przedmiotu(strasznie potrzebne)? jeśli ktos nie chce pisać w temacie,może mi napisać na priv.za odpowiedź która w jakimś stopniu mi pomoże daje lubie to i 5 na profe.dzięki z góry.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Powiem Ci że te wszystkie "sposoby" nie działają, jedyni możesz dorobić parę SM przez sponsorypay ale to max 10 i nie każdego dnia ;f

Nie baw się w AOL'a bo to jedna wielka ściema! pzdr

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

Poradniki, większość działa.

http://www.mpcforum....-smocze-monety/

/Ile to potrwa? To wszystko zależy od Ciebie i od ilości reklam jakie się pojawiają do rozwiązania/wypełnienia :). Ja kiedyś jak z tego korzystałem codziennie zarabiałem +/- 120/150 SM.

A w tej bajce były smoki? gdyby tak było to GF nie miałoby praktycznie zysku z SM :)

06111340665805659837.png

Spróbuj dać mi lajka z wciśniętym lewym ctrl i zobacz co się stanie :D

Opublikowano

@MarioBase

GF też ma z tego zysk!

Też swojego czasu zarabiałem średnio ok 50sm tygodniowo! Raz udało mi się zarobić ponad 200sm!

@Topic!

Tak jak wyżej pisali, zależy to od szczęścia i od czasu spędzonego na wypełnianiu ofert/reklam!

Opublikowano

A w tej bajce były smoki? gdyby tak było to GF nie miałoby praktycznie zysku z SM :)

Tak się składa że GF zarabia na tym, ponieważ zawiera to reklamę i za każde kliknięcie dostaję się ileś tam groszy, więc są zyski z tego :)

Opublikowano

A powiedzcie mi jeśli spędzałbym tak ok.1h dziennie na rozwiązywaniu ankiety,reklam innych pierdół to zysk byłby jaki? 50-60SM? Ponieważ nie wiem czy w to się bawić,nie chce zmarnować za dużo czasu ;)

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Tak się składa że GF zarabia na tym, ponieważ zawiera to reklamę i za każde kliknięcie dostaję się ileś tam groszy, więc są zyski z tego :)

Nie za kliki lecz za dobrze wypelnione oferty. Dlatego wiekszosci nie zalicza bo mysla ze napisza w tych ankietach byle co to im zaliczy

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Jeszcze jedno!

Jeśli chcesz wypełniać reklamy na superrewads nie używaj Firefoxa! Bo bana dostaniesz na superrewads i nie bedzie reklam!

Korzystaj z Internet Explorer'a

@edit: Od mojego pierwszego posta w tym temacie do teraz zarobiłem 53sm (SuperRewads) Oczywiscie musimy 30min skrócić ponieważ musiałem wyjść na chwilkę!

http://imageshack.us...es/39/cz11.png/

i

http://imageshack.us...es/18/cz22.png/

Opublikowano

@up superrewards przecież polega na kupowaniu czegoś.powiedz w jaki sposób masz tyle SM z tego superrewards(w superrewards jestem zielony)?

afr.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/234542-tut-najlepsze-sposob-na-sm-za-free-lepszy-niz-sponsorpay/

Według tego poradnika ja korzystam i działa. Tobie też powinno!

Jeśli masz jakiś problem to pisz, chętnie pomogę!

Pamiętaj! Korzystaj z Internetu Exlorer! Omimaj szerokim łukiem Firefox'a :)

Jeśli wypełnisz 3 reklamy i nic nie dojdzie to się nie martw! Zobacz na powyższych screnach ile reklam wypełniłem a ile tylko zaliczyło... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...