Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neo Kids Są Wśród Nas ;d

bomb3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie będę się dużo rozpisywał :D

Fota 1:
Najpierw oferował mi konto z retailem na famasa za sms'a 3.67 zł + VAT... Wszyscy wiemy, że takich sms'ów nie ma.. A do tego chciał "sprzedać" konto za muzyczkę Achmed Dead Terorrist na jak on to nazwał "komure" :lol:

Fota2:
Powiedziałem mu, że mnie nie przez chwile nie było i czy mógłby powtórzyć ;) I przez pomyłkę napisał do mnie zamiast do kolegi z którym siedział na tym roomie :blink: i z którym chciał mnie tak daremnie wydymać.

Fota3:
Po długiej i męczącej rozmowie z człowiekiem na poziomie przedszkolaka.. popatrzcie co napisał.. :lol: Zechciał, żebym się przyłączył i kantował jak on ludzi :rolleyes:

Fota4:
Krótkie jego streszczenie co mam zrobić by innych wydymać <i tak nic nie zrozumiałem z tego :D >

Jednym zdaniem. Jeżeli ktoś ma ochotę na konto z retailem na famasa piszcie o numer tego SMS'a do tego Pana na priv :P Na pewno odpisze :D !!!

post-31291-1250337013_thumb.jpg

post-31291-1250337035_thumb.jpg

post-31291-1250337182_thumb.jpg

post-31291-1250337207_thumb.jpg

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

neo i debili nie brakuje na tym świecie i co gorsza taż graja w WR

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden