Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Witajcie.

Cay

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Cześć, witam Was :), mam pytanie. Czy mógłby ktoś mi pomóc ogarnąć całą grę ?, czy są jakieś poradniki na początek ? Odpowiedzi piszcie na dole, ewentualnie skontaktuję się z Wami na PW, skype GG :). Na razie mam połowę patchowania :D. Dodatkowo konto założyć na stronce

nexoneu.com

?

5jJNSGS.png

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Łapaj to :

http://www.mpcforum.pl/topic/166449-mini-przewodnik-po-ca-instalacja-tworzenie-konta-itp/

Gierke z czasem ogarniesz ^^

Jak masz pytania wal , tutaj obok jest mój nr. gg ;D

<--------------------

Opublikowano

jak bedziesz wchodzil do gry zrob poradnik, graj bronia ktora dostaniesz i znajdz sobie szybko jakis clan ;p

Opublikowano

Mysle ze jak bedziesz grac ok to szybko znajdziesz jakis clan ale jak slabo to niestety. Kolejna sprawa. Kup NX i graj na Platiium. Tam tez sa hacki ale mniej niz na Bravo, Alpha czy Charlie. Przede wszystkim trzymaj sie z dala od Rec Rules. Jest tam najwiecej hackerow. Jak wbijesz range to dawaj na Victora tez jest ich mniej.

Zaponaj sie dokladnie z regulaminem Nexona zeby wiedziec za co jest ban i na ile.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Z czasem, przyjdzie wprawa do gry i już będziesz ją ogarniał. Polecam na sam początek grać na serverze Winchaster jest to server dla początkujących ale jest tam też dużo hacków...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Jak wbijesz range to dawaj na Victora tez jest ich mniej.

Tu się nie zgodze.

Bo tam też jest ich w ciul

Pełno roomów na hasło.

A jak bez hasła , wbija taki delikfent i rozwala rooma.

Najlepiej na zarobek masz na FT.

Dobry exp , i tam hacker jeszcze może pomoże ^^

jest tam też dużo hacków...

Dużo ??

Chłopie od ciula x_x

Najwięcej chyba ^^

Opublikowano

Jak z czasem ogarniesz grę i się w nią wkręcisz, to możesz kupić NXy, by zyskać dostęp do serwera Platinum, daje on 30% więcej expa i gp, jedyna wada tego serwera, to ta, że jeśli nie masz rangi min. CSM, to możesz mieć problemy ze znalezieniem gry, jest tam dużo roomów od CSM+ i LT+. Ale normalnych bez ograniczeń też jest trochę.

Opublikowano

gra bez clanu z ts i ranga min csm jest strasznie nudna

jesli uzywasz ts wejdz sobie na ts telora.pl i tam popytaj sie ludzi czy cie przyjma;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...