Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Dzialajacy zBot i trainer -TuT- LOOK!

Uzalezniony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak w opisie dzis pokaze wam z kad pobrac i jak uruchomic zBot i trainer v1.2.6 ktory dziala 100%.

Postanowilem zrobic tego tuta poniewaz wielu z was szuka dzialajacego, bota .Ja dla szybszego zdobywania expa i kasy najpierw weszlem na SpeedBoost i zrobilem kilka ankiet aby zdobyc 1000 boostow, dlaczego? Wlasnie dzieki tym 1000 boostow mozemy kupic mnozniki ( 10 DNIOWY MNONIK REP. 2X , 10 DNIOWY MNOZNIK GOTOWKI 2X) i kazdy drop co zdobywamy automatycznie nam mnozy 100% czyli jak mamy 2000 kasy to zdobywamy 4000.

1.Gdy juz masz 1000 boostow na kupno tych dwoch mnoznikow , wejdz do sklepu i je kup 500 boostow kazdy kosztuje wiec 1000 za dwa.

2.Wiec teraz tylko potrzebujemy zBot i trainer v1.2.6 :

Link:http://www.mediafire.com/?326fcdhoddbzuhb

(Gdy pobierzecie wystarczy wypakowac na pulpit.)

3.Gdy juz mamy go na pulpicie wystarczy wlonczyc naszego nfs worlda w rozdzielczosci 800x600 ( pokazane na filmiku )

4.Jak juz mamy wlonczonego na JAZDA DOWOLNA , teleportuj sie tutaj:(pokazane na filmiku)

post-282795-0-65582300-1326621115_thumb.png

4. Gdy juz tam jestesmy wystarczy wlonczyc Trainera i wlonczyc opcje : ( Pokazane na filmiku )

- SHIFT+ F1

- CTRL+ F9

- CTRL+F7

- CTRL+F6

5. Gdy juz mamy wlonczone te opcje wloncz zBot'a i kliknij START, i wtedy auto samo powinno robic wyscigi ,wiec smialo mozesz odejsc z kompa;D

Filmik w ktorym jest pokazane to co napisalem.

http://www.youtube.com/watch?v=uPxO0Stvh_E

POWODZENIA, jesli pomoglem daj Plusika;D

Pasjonat
Opublikowano

nie pobierajcie do póki nie ma skana typ ma 1 post, a po pisowni widać że dziecko

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Scan, gdyż widzę, że kolega olał sprawę.

https://www.virustotal.com/file/82030914c918daaeb3928b429730a43e7c2444e0b3916d2bd466911eadaf973e/analysis/

Opublikowano

Scan, gdyż widzę, że kolega olał sprawę.

https://www.virustotal.com/file/82030914c918daaeb3928b429730a43e7c2444e0b3916d2bd466911eadaf973e/analysis/

Dziekuje Bardzo:) to moj pierwszy tut na tym forum wiec wybaczcie:)

Poco nastepny? Poniewaz przejzalem wszystkie tematy o tym bocie i mi zaden nie dzialal... wkoncu znalazlem na angielskim forum ten wiec postanowilem sie podzielic z nim wam...(Nie mam polskiej klawiatury bo mieszkam w Angli wiec nie mam jak pisac literki z kreseczkami dlatego pisze (e a z o )

Opublikowano

Czy na 20 poziomie jest jakaś inna miejscówka niż ta, którą pokazujecie w temacie na której zarabia się więcej?

Moze pobrobuj inne miejsca wszedzie gdzie sa te poscigi.. nie wiem ja juz wbilem 50 lvl dawno w 3 dni na tym 1 miejscu i terazz sobie tylko most wanted robie na zlote czesci :DDD P{owodzenia
Opublikowano

eeeee czemu sie kart nie dostajee ?

Tego nie wiem, ale ja sobie zbieram kase z dropu i ide do kryjuwki i kupuje sobie srebrne kasrt po 50k za sztuke i tam sobie dropisz itemki:D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie mianowicie super wszystko działa ( plus dla ciebie ) ale bot nie chce automatycznie przewinąć dalej i nie wiem co zrobić ? help mi !

Opublikowano

tutek jak 10000 innych ten sposób nie działa film z YT skasowany

a co do zbota to raz działa raz nie , i tego chyba wyjaśnić się nie da czemu tak jest ..

raz mi leci 9 h bez problemów , raz nie chce mi sam klikać dalej ... , okienko z boostami itd , to nagle muszę sobie ustawiac AutoClick ..

Opublikowano

Mi wszystko ładnie śmiga , pobrałem auto clicka , zbota i trainera 1.2.6 i to wszystko zapewnia mi szybkie doładowanie kasy i reputacji. Po ortografii , fakt , jakby to 8-letnie dziecko pisało , ale działa i to się liczy...

Like leci

bez linków

Opublikowano

czy wam tez przestal dzialac pursuit loader, cooldown , heatlevel 5? ;/ teraz dluzej trwaja poscigi bo dochodzi jeszcze pasek ucieczka ;/ jakas rada?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...