Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z metin2mod na PandoraMt2

eeeRR??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mój problem polega na tym że jak loguje się na pandoremt2 przez moda i chce dropić sztabki postać pokazuje mi się bez konia i mnie loga jak bije moby . Co zrobić ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Mam dokładnie ten sam problem. Czy jest jakieś rozwiązanie? Bardzo proszę o pomoc... Mam klienta originalnego oraz wgranego na niego najnowszego metin2moda, ale gdy przyzywam konia za pomocą pieczęci go nie widzę, a gdy wciskam ctrl+h resetuje mi ekran jakbym był, ale postać bije normalnie i po krótkiej chwili mnie wywala... Z Góry Dzięki!

Opublikowano

Nie odkopuj!

Jako, że nie ma sensu tworzyć tego samego tematu drugi raz, więc ten zostaje.

Dla autora postu wyżej leci ostrzeżenie słowne. Następnym razem warn.

Opublikowano

Witam . Mój problem polega na tym że jak loguje się na pandoremt2 przez moda i chce dropić sztabki postać pokazuje mi się bez konia i mnie loga jak bije moby . Co zrobić ?

Po pierwsze bierzesz i logujesz się na normalnego metka bez moda wchodzisz na kucyka i wylogowujesz się , następnie bierzesz i wchodzisz na moda , teraz widzisz konia [kucyk na modzie wygląda jak militar] , teraz możesz dropić spokojnie :)

Mam nadzieje że pomogłem xD

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...