Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cenzura w metin 2

dautilius2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie odnosnie gry metn2 na pl. czy metin ma prawo do cenzury szeptu w grze. powiedzmy cos pisze i po paru minutach dostaje bana za uzywanie nazw privow. 2 sprawa wiem ze ponoc metin lamie prawa konsumenta odnosnie tej gry, chodzi o owu, nie wiem na czym to polega., dlatego prosze o informacje ,gdyz chyba bede skladal wniosek do sadu o odszkodowanie za zbanowanie konta 77 lv, zobaczylem dzisiaj ze mam bana , jeszcze nie wiem za co ale chyba za kamera, dopiero wyslalem zapytanie. nie podaruje im konta gdzie poszlo duzo kasy oraz lat spedzonych na postaciach. nie interesuja mnie teksty typu uzywales kamera to nic nie zrobisz, ja wiem ze zrobie. dzieki za info.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- dodam jeszcze jedno pytanie,. nabywajac smocze monety place za nie prawdziwymi pieniedzmi, czyli w chwili obecnej sm sa moja wlasnoscia i np dodawanie bonow, ,to okresla prawo konsumenta. jednak jak konto jest zbanowane to ja na tym trace realne pieniadze, niby konto jest wlasnoscia gry, od tego jest te owu ale pieniadze i zakupione przedmioty sa prawdziwe co okresla inne prawo(prawo konsumenta) i owu nie ma tu nic do tego..jesli jest ktos kto sie na tym naprawde zna prosze o info i udzielenie informacji gdzie jest tutaj lamane prawo.

Opublikowano

Możesz iść do sądu, nikt Ci nie zabroni, lecz stracisz czas i będziesz musiał zapłacić jeszcze za rozprawę, więc jeśli masz dużo kasy i nie masz co z nią zrobić to idź do sądu bo widzę Ci się nudzi...

Zacznij najpierw od przeczytania regulaminu MT2 w którym wyraźnie jest napisane zakaz używania nielegalnego oprogramowania, ty użyłeś KamerModa - co w tym przypadku jest niedopuszczalne, dostałeś bana, teraz już nic nie zrobisz..

Przykro mi :D

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

tak jak Up napisali jeżeli używałeś kamermoda to ban w 100% słuszny bo w regulaminie wyraźnie jest napisane ze modyfikowanie clienta gry oraz używanie niedozwolonego oprogramowania jest zabronione, lecz jeżeli jesteś pewny ze ban za moda ( w tym przypadku nie powinieneś dostać informacji na email) to ban tylko na 1 msc. wiec nie masz co się martwic i bd miał nauczkę na przyszłość

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Nienawidzę takich ludzi jak ty. Masz napisane ..zakaz używania nielegalnego oprogramowania'' to po co wchodzisz na kamerze? I jeszcze płacz na forum.

a mnie gowno obchodzi ze nie nawidzisz takich ludzi, jak nie pasuje nie udzielaj sie pajacu, czy ja tu placze, nie ponizaj sie tymi tekstami bo dla mnie nic nie znaczysz.

boze, czy wy umiecie czytac jakie jest pytanie, powiem tyle 77 level wbilem nie uzywajac nigdy hackow, sciagnalem ostatnio tego kamera bo ktos mi polecil na mapki, fajnie sie szuka metkow, pytanie jest inne ,wiec czytajcie co pisze.do sadu pojde ale chce miec jakis kruczek jak lamanie praw , prawa konsumenta na wlozone pieniadze w gre itd. stac mnie i mam duzo czasu by sie z nimi pobawic, dlatego prosze o info zanim skontaktuje sie z adwokatem.

Opublikowano

tak jak Up napisali jeżeli używałeś kamermoda to ban w 100% słuszny bo w regulaminie wyraźnie jest napisane ze modyfikowanie clienta gry oraz używanie niedozwolonego oprogramowania jest zabronione, lecz jeżeli jesteś pewny ze ban za moda ( w tym przypadku nie powinieneś dostać informacji na email) to ban tylko na 1 msc. wiec nie masz co się martwic i bd miał nauczkę na przyszłość

hej, szczerze do tej pory nie wiem za co ten ban, dzis dostalem odpowiedz ze nie udziela mi informacji za co ban bo email sie nie zgadza( z tego wzgledu ze emaila juz nie mam do tego konta, nie logowalem sie na o2 ponad rok i usuneli mi konto)tlumacze im to wysylajac odwolanie z innym emailem a oni dalej swoje, podejrzewam ze wlasnie za tego kamera, chociaz ponoc kamer ma obejscie sh, dlatego nie jestem pewny.
Opublikowano

a mnie gowno obchodzi ze nie nawidzisz takich ludzi, jak nie pasuje nie udzielaj sie pajacu, czy ja tu placze, nie ponizaj sie tymi tekstami bo dla mnie nic nie znaczysz.

boze, czy wy umiecie czytac jakie jest pytanie, powiem tyle 77 level wbilem nie uzywajac nigdy hackow, sciagnalem ostatnio tego kamera bo ktos mi polecil na mapki, fajnie sie szuka metkow, pytanie jest inne ,wiec czytajcie co pisze.do sadu pojde ale chce miec jakis kruczek jak lamanie praw , prawa konsumenta na wlozone pieniadze w gre itd. stac mnie i mam duzo czasu by sie z nimi pobawic, dlatego prosze o info zanim skontaktuje sie z adwokatem.

no to ludzie ci mówią ! używałeś kamera... za kamermoda masz bana i już koniec kropka. z tym nic nie poradzisz i nie masz się po co wybierać do sadu bo 1-wsza rozprawę przegrasz...

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

koleś dostałeś bana i to słusznie używałeś niedozwolonego oprogramowania i juz nic z tym nie zrobisz taki jest regulamin.

czy wy widzicie pytanie !!!
Opublikowano

hej, szczerze do tej pory nie wiem za co ten ban, dzis dostalem odpowiedz ze nie udziela mi informacji za co ban bo email sie nie zgadza( z tego w zgledu ze emaila juz nie mam do tego konta, nie logowalem sie na o2 ponad rok i usuneli mi konto)tlumacze im to wysylajac odwolanie z innym emailem a oni dalej swoje, podejrzewam ze wlasnie za tego kamera, chociaz ponoc kamer ma obejscie sh, dlatego nie jestem pewny.

to obejście hs gówno daje... tyle tylko że nie wyłącza ci gry bądź w ogóle pozwala ja włączyć.

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

koleś dostałeś bana i to słusznie używałeś niedozwolonego oprogramowania i juz nic z tym nie zrobisz taki jest regulamin.

no to ludzie ci mówią ! używałeś kamera... za kamermoda masz bana i już koniec kropka. z tym nic nie poradzisz i nie masz się po co wybierać do sadu bo 1-wsza rozprawę przegrasz...

boze, co jest z wami,zadalem proste pytania, nie interesuje mnie ze przegram czy wygram, prosilem bez tekstow ze przegrasz itd, nawet jak nie sprawa o postac , to sprawa lamania praw konsumenta przez metin, cenzura itd, mam czas, i jestem msciwy, dla mnie to rybka.
Opublikowano

widzimy kilka pytań

temat jest cenzura metin2 . to ze dostalem bana to mnie sklonilo to tego by dac im nauczke,a wiem ze juz kilka osob pozywajac metin lub informujac o przygotowaniach do sprawy sadowej odzyskalo konta,chce miec cos na co moge sie powolac. jednak widze ze nie dostane zadnej odpowiedzi na ten temat .szkoda.
Opublikowano

Tak metin ma prawo do cenzury

po 2.

Jeżeli dostałeś bana za KamerModa to nic już nie zrobisz ;/

hej mozesz mi powiedziec gdzie jest napisane ze metin ma prawo cenzurowac szept? dzieki
Opublikowano

cenzurą to powinni objąć takich ludzi jak ty..

duzo wniosles do tematu,blysnij czyms albo sie nie udzielaj. kur... czy wiekszosc to tepaki co chyba sobie tylko posty nabijaja.
Opublikowano

Co do tematu... dla mnie to kosz i tyle. Cenzurowanie szeptu jest jak najbardziej legalne, bo to nie TEAM cenzuruje Twój szept tylko GRA,a dokładniej kod tej gry.

OWU, które zaakceptowałeś jednoznacznie wskazuje, że rozpoczynając grę jednocześnie akceptujesz jej założenia itp.

Jeżeli chodzi o pieniądze, które wrzuciłeś w grę to nie odzyskasz ich.

Co do Praw Konsumenta to na pewno Gameforge dopełniło swoich obietnic do do przeznaczenia tych pieniędzy, bo chyba dostałeś SM-ki czyż nie?

To chyba tyle... Ogólnie nie polecam Ci się wyrywać do sądu, bo to nic nie da... szkoda czasu, nerwów i pieniędzy ;)

@UP nie masz prawa zamykać tematu MPCForum.pl pozwie Cię za nadużycie! xD

DAJ + TO KOSZTUJE.... ALE MALO. TYLKO 1 KLIK. TO LEPIEJ NIŻ DAĆ - BO WTEDY KLIKASZ MOCNIEJ CO SKUTKUJE WIĘKSZYM ZUŻYCIEM MYSZKI!!!!TM

Opublikowano

Co do tematu... dla mnie to kosz i tyle. Cenzurowanie szeptu jest jak najbardziej legalne, bo to nie TEAM cenzuruje Twój szept tylko GRA,a dokładniej kod tej gry.

OWU, które zaakceptowałeś jednoznacznie wskazuje, że rozpoczynając grę jednocześnie akceptujesz jej założenia itp.

Jeżeli chodzi o pieniądze, które wrzuciłeś w grę to nie odzyskasz ich.

Co do Praw Konsumenta to na pewno Gameforge dopełniło swoich obietnic do do przeznaczenia tych pieniędzy, bo chyba dostałeś SM-ki czyż nie?

To chyba tyle... Ogólnie nie polecam Ci się wyrywać do sądu, bo to nic nie da... szkoda czasu, nerwów i pieniędzy ;)

@UP nie masz prawa zamykać tematu MPCForum.pl pozwie Cię za nadużycie! xD

widac nabijasz post , ok. metin nie ma prawa cenzurowac szeptu, i lamie prawa konsumenta ,i nie chodzi akurat tylko o metka ale o wiekszosc gier gdzie sa wykorzystywane srodki pieniezne,ale to juz trudniej bedzie udowodnic, adwokat sprawdzil to dokladnie i nie jakis lamus z polski tylko z uk gdzie mieszkam,wiec sie nie wypowiadaj. dla mnie koniec tematu, chcecie to dalej nabijajcie sobie posty. nara. ps . prosze administratora o zamkniecie tematu

Dobrze robia niech blokuja takich spamerow co privy reklamuja a padna za 2 dni ,wlasciciele nie oplacaja licencji a sami trzepia kase to moje zdanie

a co zal dupe sciska ze ty nie umiesz zarobic, niech zarabiaja, maja glowe to i maja kase.
Opublikowano

Witam

Jestem Paweł i mam pytanie. Czy ty człowieku jesteś chory? Powiedz mi, co im do tego że używałeś kasy? Okej, możesz wydawać na IS ale regulamin to regulamin. Używałeś kasy tylko i wyłącznie dlatego że tego chciałeś. Kara mustafa... A co do twojego pytania to : NIE! I człowieku jak masz dużo czasu i kasy to idź do psychologa, najlepiej drogiego bo najlepszy.

Opublikowano

Dostałeś słusznie bana i nic już z tym nie zrobisz.Nawet nie rób sobie kłopotu pisząc do nich.

Już po koncie

Opublikowano

Ej ej ej. bez spamu tutaj bo zaraz się bloki na posty posypią jeszcze raz taka akcja i wszyscy figuranci dostaną po 3 dni bana.

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...