Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody z gry przeglądarkowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zrobić aimbota do gierki na przeglądarce http://www.nplay.com/begone naprawdę bardzo fajna gierka i w ogóle ładniejsza od CS-a a na przeglądarce. Zauważyłem że pliki gdzieś się zapisują bo za pierwszym razem gra ładowała się z 10 minut a teraz w 20 sekund. I mam sprawę wiecie może jak zdobyć do tego kody ( skrypty ) potrzebne do utworzenia aimbota. Gdzie mogą być zapisane? I czy da się na coś takiego zrobić aimbota?

719311143.png

10939678_4_12.png

Opublikowano

Niestety, bez wiedzy programistycznej nie napiszesz aimbot'a, dać się zapewne da, ale to nie jest takie hop-siup.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Weteran
Opublikowano

Możesz zawsze zrobić aimbota przez getpixel, w c++ skanujesz dane pole i jeżeli pobrany kolor będzie mieścił się w danej skali to mouse_event.

Tylko najlepiej żeby postacie miały jakiś wyróżniający się kolor, tych z tej twojej gry nie widziałem.

powinno to wyglądać jakoś tak:

while(true){
if (GetKeyState(VK_RBUTTON) &1)
{

x = x + 2;
kolor = GetPixel(wszystko, x, y);
color = GetBValue(kolor);									  
if(color < 40)
{
 SetCursorPos(x, y);
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTDOWN,0 ,0,0,0);
Sleep(800);
mouse_event(MOUSEEVENTF_LEFTUP,0 ,0,0,0);
}

if(x > 1200)
{
y = y +2;
x =530;
}

if(y > 800)
{
x = 400;
y = 200;
}
}

PS. możesz wstawić kilka zakresów, jeżeli postacie mają różne kolorki textur jak np. jak w cs

Opublikowano

Tu raczej musiałbyś zasymulować obracanie się postacią w strone wroga a nie klikanie na wroga (to jest FPS?)

Dlatego lepszym rozwiązaniem i powszechniejszym jest zReversowanie struktury gracza i pobieranie jego kątów rotacji.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nigdy się tym nie interesowałem, wiem tyle, że kompilator bardzo obfuscuje kod, no i trzeba by znać budowę pliku tak jak przy budowie PE.

Wiem, że interakcje z obiektami piszę się w actionscripcie, widziałem na necie jakieś decompilery do autoscript'u, ale pytanie jak później zmodyfikować kod, nie licząc memory patchingu :P

Ciężka sprawa, ale podobno przez ten kompilator można dograć swój skrypt do pliku swf:

http://en.wikipedia.org/wiki/MTASC

Obecnie nie wejdziecie bo trwa anti-SOPA/PIPA/ACTA i bardzo dobrze, ludzie może się obudzą!

kwoh2cmd.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie patrzyłem na ten post od czasu jak go napisałem :) Sądzę że sposób XAULIN-a był by wystarczający. Postacie z jednej z drużyn posiadają wyróżniające się tekstury.

BeGone.jpg

Jak widać jest to FPS.

Fakt wiedzy programistycznej nie mam ale się uczę (nawet szybko). Gra jest tworzona w Unity web player. Psycho mógł byś mi troszkę przybliżyć o co chodzi z tym

zReversowanie struktury gracza i pobieranie jego kątów rotacji

. A na razie zacznę pracować z funkcją getpixel, jak będą pozytywne efekty to napisze :)

719311143.png

10939678_4_12.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh

Nie ma oczekiwanego efektu :| , potrzebował bym coś takiego ale jak znajdzie np 5 wybranych pixeli w niewielkim odstępie od siebie. Bo zawsze w teksturach terenu znajdzie się taki pixel jak u postaci. Lub jakieś zeskanowanie postaci i namierzanie ich. Ogólnie nie jest to takie łatwe bo jest efekt światła słonecznego.

719311143.png

10939678_4_12.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...