Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA] Poziom pogaduszek

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie zademonstrowałem wam jak wygląda ten dział. Idiotyczne tematy i ogólnie zerowy poziom umysłowy.

Pozdrawiam.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

A ja debil jeszcze odpowiadałem :O Omg, muszę się ogarnąć. o.O A co do twojej wypowiedzi, to niestety częściowo się zgadzam, gdyż niektóre tematy są naprawdę ciekawe i trafione, a niektóre tak jak piszesz, niepotrzebne i nie na miejscu.

Opublikowano

A ja debil jeszcze odpowiadałem :O Omg, muszę się ogarnąć. o.O A co do twojej wypowiedzi, to niestety częściowo się zgadzam, gdyż niektóre tematy są naprawdę ciekawe i trafione, a niektóre tak jak piszesz, niepotrzebne i nie na miejscu.

Najlepsze jest to, że tematy, które są w miarę zostają wyjebane do kosza, a te na wysokim poziomie, pokroju "czerwony czy niebieski" stoją dalej.

@ moje tematy demonstracyjne zamknąłem

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tak czy inaczej nie podniesiesz poziomu ludziom wypowiadającym się w tych tematach , nawet jak powstanie kilka dość ciekawych tematów to tak czy owak duża większość robi sobie jaja z takie tematu lub pierdzielą totalne głupoty .

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Tak czy inaczej nie podniesiesz poziomu ludziom wypowiadającym się w tych tematach , nawet jak powstanie kilka dość ciekawych tematów to tak czy owak duża większość robi sobie jaja z takie tematu lub pierdzielą totalne głupoty .

Największy poziom tworzę w tematach o marihuanie. HEHE

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie mówię o userach piszących w tych tematach (bo pewnie by nie pisali, gdyby tych tematów nie było), tylko o tych którzy je zakładają i moderatorach, którzy zezwalają na takie tematy i mają wyjebane na to, że idiotyzm się szerzy.

Km5iG.png

Opublikowano

Ale się kurwa najebałem !!!!!!!!!!!!, jebać was KURWY!!!!!!!!!!!!

Dzięki, również pozdrawiam.

Km5iG.png

Opublikowano

dodajcie jeden punkt do regulaminu z odnośnikami do tematów demonstracyjnych i takie tematy powiny byc od razu del. a właściciel +5%

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Ale się kurwa najebałem !!!!!!!!!!!!, jebać was KURWY!!!!!!!!!!!!

No to fajnie masz. elko.

@top

Nie myslicie, ze takie tematy prezentuja filozoficzne podejscie do zycia i powoduja nauke podejmowania szybkich oraz trafnych decyzji?

rydah for life

Opublikowano

Nie myslicie, ze takie tematy prezentuja filozoficzne podejscie do zycia i powoduja nauke podejmowania szybkich oraz trafnych decyzji?

Wyjęłaś mi to z ust.

Km5iG.png

Opublikowano

Wyjęłaś mi to z ust.

Miło mi, że zgadzasz się z moim poglądem na przedstawiony powyżej temat. W związku z tym pozwolę sobię przedstawić następującą tezę "Tematy w pogaduszkach podnoszą poziom intelektualny użytkowników forum". Aktualnie szukam dobrych argumentów na poparcie tejże tezy. Gdy już skończę przedstawię wam rozprawę na ten temat.

rydah for life

Opublikowano

Dzial schodzi na psy, lub nizej. Debilne tematy, glupie posty, brak reakcji moderatora (wiadomo ze global nie bedzie sie papral w takim gownie . logniczne )

Te tematy ktore mateq napisal i je zamkneli sa tak dobre jezeli chodzi o poziom tego dzialu ze rownie dobrze mod moglby je podpiac

(Omfg)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Słaby troll jest słaby.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Te tematy ktore mateq napisal i je zamkneli sa tak dobre jezeli chodzi o poziom tego dzialu ze rownie dobrze mod moglby je podpiac

Sam je zamknąłem, jakbym tego nie zrobił to by pewnie dalej leżały.

Km5iG.png

Opublikowano

To wszystko dlatego że coraz mniej USERÓW ,a coraz więcej Troli , gimbusów, niespełnionych chejterów i innego dziadostwa.

Nasłuchają się disów Kuli i Omena na Jutubie i pierdoli się we łbie

Amen

Opublikowano

MaQpmvza-chyba regulaminu nie czytałes bo spam robisz jak chuj.

@top

nie sądzicie że takie tematy powinny być od razu usuwane i od razu właściciel +5% .

takich tematów już wiele widziałem i nie tych autorstwa matqa;)

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...