Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mineology [Freebuild/Survival] [Dedyk]

Janina890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Mineology.

Informacje na temat serwera:

• Non-premium, dzięki czemu możemy wejść na serwer nie posiadając konta premium.
  • Brak whitelisty, bez niej wejdziesz bez zbędnego pisania podań na forum.
  • Dorosła administracja (nie sugerując się wiekiem, lecz zachowaniem).
  • Serwer jak na razie pomieści maksymalnie 40 osób, który stoi na craftserve.
  • Pluginy, w większości są spolszczone przeze mnie.
  • Włączony jest nether oraz ender dzięki którym zabawa nie kończy się na standardowym worldzie.
  • Włączone są potwory oraz zwierzęta.
  • Dostępny jest bukkit na najnowszą wersję gry (tj. Minecraft 1.1)

IP serwera: s9.csrv.pl:26726

Nasza mapa posiada "system działek". Mapa nie jest aż tak rozwinięta, lecz w końcu to gracze tworzą ten serwer, a nie administracja. Serwer jest nowy, mogą wystąpić małe błędy, zatem proszę o kontakt jeżeli takowe wystąpią.

- Czy wymagany jest u Nas przedział wiekowy?

Raczej nie, każdy jest traktowany na równi - patrzymy raczej na kreatywność i charakter graczy.

- Czy zagwarantujemy Wam miłą atmosferę?

Ciężko mi to ot tak zagwarantować, to Wy - gracze - ją tworzycie, lecz możecie spodziewać się jej od administracji.

- O co prosimy graczy?

Przede wszystkim o wyrozumiałość, kulturę oraz wzajemną pomoc. To Wy tworzycie serwer, nie administracja.

- Czego potrzebujemy?

Serwer nie posiada niestety forum, jeżeli znalazłaby się jakaś doświadczona osoba i mogłaby nam pomóc - proszę o kontakt.

Moje małe podziękowania:

Najbardziej chciałbym złożyć podziękowania dla użytkownika

Holls, który podzielił się ze mną wiedzą na temat pluginów.

Dla Demosewa oraz Bombsighta, którzy najwięcej wpłacili na serwer oraz pomagają w rozwijaniu naszego serwera.

Dziękujemy i zapraszamy wszystkich chętnych, którzy poszukują ciekawej przygody.

:)

Administracja Mineology.

Temat postaram się aktualizować na bieżąco.

Opublikowano

Serwer jest cud, miód i orzeszki. : )

Administracja w dużych 100% ogarnia serwer, jest aż za pomocna. No cóż.. nigdy nie widziałem, aż tak dobrego serwera. Myślę, że się to na długo, albo nawet na zawsze nie zmieni, a jeśli ma się zmienić to na lepsze!

+ za bardzo ładną reklamę, która nie razi w oczy oraz jest wszystko ładnie i przejrzyście napisane.

Zagram na tym serwerze dłużej, serwer dopiero co powstał widzę, ale jest w pełni profesjonalny.

Zapraszamy graczy bo naprawdę się opłaca! ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...