Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban

doasodaodsoadoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Ostatnio obilo mi sie o uszy ze mozna sprawdzic czy ma sie bana na koncie tejze wersji BFa w ktorej sie znajdujemy, lecz nie wiem jak to zrobic, jesli bylby ktos zyczliwy napisac czy mam bana lub jak to sprawdzic to nie obrazilbym sie.

Moj nick: Tentor

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Opublikowano

Witam,

Ostatnio obilo mi sie o uszy ze mozna sprawdzic czy ma sie bana na koncie tejze wersji BFa w ktorej sie znajdujemy, lecz nie wiem jak to zrobic, jesli bylby ktos zyczliwy napisac czy mam bana lub jak to sprawdzic to nie obrazilbym sie.

Moj nick: Tentor

Bana sprawdzałem przez ggc-stream i PB (tylko administratorzy mają taką funkcję).

Tak masz bana:

http://www.ggc-stream.com/search/server/guid/gid/fc50b617e56ef4bfe3c571add2c5095b

Opublikowano

OK dzieki Wam. Czyli ta postacia juz nie bede mial przyjemnosci pograc tak?

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...