Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana regulaminu publikacji serwerow Minecraft

Zgzytek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcialbym zlozyc propozycje na temat mozliwosci upoblikowania linku do strony serwera Minecraft ?

Otoz wiekszosc osob odkrywa nowe mozliwosci tej gry ,w tym przypadku przykladowo ja tworze serwer na ktorym bedzie trzeba zarejestrowac sie aby moc zagrac i ustawic wlasnego skina

Np w metinie mozna publikowac linki ,a czemu w mc nie ?

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Bo mpc nie chce pieniędzy za publikacje, a na to forum wbija 6000 tyś osób dziennie, dlatego to jest

takim - publikacji

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Bo w minecraft nie jest wymagana rejestracja przez stronę a w metinie tak.

Opublikowano

W jaki program ?? ... Na mój serwer rejestruje się poprzez rejestracje na stronie z nickiem i hasłem następnie wpisuje się to do launcher;a aby zagraćna serwerze

1388964106-U305854.png

Opublikowano
jak nie jest wymagana ? Można wejść wprogram i kogoś rejnąć , tak samo można zrobić skrypt na wl;)

Tak samo można zrobić xauth.

Minecraft nie ma wymaganej rejestracji, jednak w metina tak łatwo nie przerobisz że

robisz konto w grze

Opublikowano

Ale ja chce skiny na serwerze ,polega to na tym że robisz konto w stylu minecraft.net i grasz jakby na Premium tylko na moim serwerze

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Nie. Niech regulamin zostanie taki jaki jest

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

znalazłem sposób żeby każdy miał własnego skina

online-mode=true

Po co ma pomagać MPCforum piratom i jednocześnie stronie ?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Trochę się zgadzam w metin2 rzeczywiście można dawać różne linki w minecraft już nie. Ogólnie dział MC ma mniejsze prawe niż nie ,które inne działy.

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

No właśnie ,ja miałem styczność oto taką

Regulamin zabrania podania linku do FOR"A !

Podałem do portalu i mi zamkneli temat ...

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Jeśli na podanej stronie jest odnośnik do forum również nie można podawać.

Metin, a Minecraft to inne działy.

W Metinie podstawą jest strona internetowa jakiegoś serwera, w Minecraft takiej potrzeby nie ma.

Zakaz ten obowiązuje, ponieważ to jest w jakimś sensie ref, ogólnie każdy link wychodzący poza mpc jest refem.

Nie ma potrzeby zmiany regulaminu, jest dobrze jak jest, przecież forum można podać na samym serwerze.

Odnośnie linku do strony ze skinami... myślę, że taki link mógłbyś umieścić w publikacji, ponieważ coraz więcej serwerów MC tworzy właśnie własne klienty z rejestracjami, jednak nie ma sensu podawać bezpośrednich linków do for, czy stron internetowych, które nie mają niczego ważniejszego za zadanie. Tak samo z Metinem, myślę że gdyby na serwerach nie było rejestracji to również obowiązywałby tam taki zakaz, tak jak w Csie, Minecrafcie i wielu innych działach, ale nie gdybajmy.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Admin Cienia
Opublikowano

Zgadzam się z tym co napisał kierzek.

Po za tym zakaz nie powstał bez powodu, nie będziemy usuwać go z regulaminu.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...