Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BAN 15 DNI

kammien416

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam grałem sobie aż tu nagle wywaliło mnie z gry gdy wszedłem wyskoczyło ze mam bana (nie chackowalem) czytam dalej wiadomość co wyskoczyła przy logowaniu a tam pisze ze na 15 dni za co to ja się pytam ???

Opublikowano

CaE Raport generator i bedziesz wiedzial wszystko.

... to prog. do sprawdzania raportów na obojętnie jaką postać ... nie musisz sie bawić w szukanie

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

---SpeeD--- nick postaci

używam net framework 4.0 i CaE Raport generator nie działa ponieważ potrzebuje net framewrork 3.5 więc czekam aż ktoś to sprawdzi z góry dziękuje

Opublikowano

Raporta za nic nie dostałeś, może podawałeś passy jakiemuś koledze i on coś przeskrobał

Ban na 15 dni może być przyczyną wielu wykroczeń, ale ty otrzymałeś go prawdopodobnie za nie uczciwą grę :)

Wszystko znajdziesz w tym spisie :

http://www.mpcforum.pl/topic/484008-tutza-co-i-na-ile-moesz-dosta-bana-translated-by-omek/

@ DOWN

Ogarnij sie jak nie umiesz grać w tą grę, i nie ogarniasz wypowiedzi innych to po co komentujesz mój wpis ?!

Powiedzieć Ci co to nie uczciwa gra ?!

- Wysadzanie min ( mine shooter )

- Utrudnianie gry innym

- AFK

- Głupie dawanie się przeciwnikowi

.. Wymieniać dalej ?!

Opublikowano

CAE nic nie pokazuje, ale na 15 dni z tego co pamiętam dawniej dawali jak grałeś z hackerem przykładowo FT i go nie raportowałeś

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=584906

megaphone abuse ---SpeeD--- Megaphone Logs

wysłałeś jakiegoś obrazającego megaphona i tyle nie ma co dodać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...