Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jakiś hack :c

L3xXuSeK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ogarniam tego :/ gram sobie eli i nagle wbija Col z lifetakerem czy jak to tam się zwie

Każdy frap, 1exp, zagrany FT i wg rejestruje się automatycznie na stronie Combata

odrazu walnąłem mu screena i lukam na stronkę CA żeby zdobyć większe info na temat tego kolesia ...

a tu go wg nie ma ??!! jakim cudem... albo mi nie działa dobrze stronka ?...

http://imageshack.us/photo/my-images/862/combatarms17t.jpg/

sygnayr.png
Opublikowano

Mi się pokazuję ale ma SSG, zapewne szybko wbija ten lvl i nie aktualizuję strony.

Ja np jak wbije 1k expa zrobie reloga luknę na stronkę i już jest zaktualizowane! Tak za każdym razem

czyli to poprostu jest lifetaker czy jakoś tam ? :D nie znam się na hakach ale nie spodziewałem się żeby

aż tak szybko można było na nim wbijać expa :O

sygnayr.png
Specjalista
Opublikowano

@up: to nie o to chodzi, on ma rank hacka

wziąła sobie colonela bo jak weźmie GOA to niewiarygodnie wygląda a jak ma colonela to każdy myśli że on to nabił

btw. też go dzisiaj spotkałem na bombing runie :D

on używa jeszcze god mode (jest nieśmiertelny), rzucił w cholere min w 1 miejsce i stał na nich, ja mu je rozwalam pod nogami a on dalej żyje o.O

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Eh ludzie się męczą żeby wbijać expa a taki ziomek na haku wbije COLa w 1 dzień -.-

Dobra zamknij to ktoś! Za niedługo haki wykończą tą grę :angry:

sygnayr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...