Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]FILEZILLA NIE CHCE SIĘ POŁĄCZYĆ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój kolejny problem to brak połączenia z FileZillą, mam włączony port 22, serwer tak samo. Gdy wchodzę do FileZilli wpisuje w 1 okienku po lewej stronie moje ip z końcówką 100 następnie root hasło ******* oraz port 22 .. Gdy chce się połączyć, wyskakuje okienko o potencjalnym zlamaniu zabezpieczeń w linijcie poniżej pisze coś takiego :

Ten klucz serwera nie pasuje do klucza z Cache. To znaczy, że administrator zmienił klucz hosta, albo próbujesz połączyć się z komputerem podszywającym się pod ten serwer.

Jeżeli nie przypuszczałeś zmiany klucza, skontaktuj się z administratorem serwera.

Szczegóły nowego klucza:

Host: ( tutaj jest moje ip z hamachi z końcówką 100 )

Hash:ssh-dss 1024 18:f2:77:52:de:19:b6:71:fd:9f:80:e3:d3:e6:9d:dc

Zaufać temu kluczowi i doprowadzić do połączenia ?

[]Uaktualnij klucz zapisany w pamięci podręcznej dla tego hosta< w tym mogę zaznaczyc w okienku ptaszkiem lub też nie ale to nic nie daje czy zaznaczę, czy nie cały czas jest to samo -.- są to pliki 2010 serwer na hamachi.

PS. Navicat oraz wszystkie tabelki działają

Pliki na których mam postawiony serwer: http://www.mpcforum.pl/topic/506444-tut-tworzymy-serwer-hamachi-na-plikach-2010r/

Opublikowano

FileZilla jest troszkę moim zdaniem niedopracowana i często nie kopiuje plików do końca. Polecam programik WinSCP, tu masz link:

http://winscp.net/download/winscp436setup-sponsored.exe

Pamiętaj że port do połączenia sftp to: 21 lub 22.

Pozdrawiam!

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Opublikowano

Jednak to nie jets wina FZ WinSCP tez nie pomogło .. Nie wiem w czym jest rzecz na plikach Badara, Sherera, Raina itd. mam ten sam problem, pobrałem te i myślałem, że będzie dobrze, ale nie jest .. Nie wiem czym to jest spowodowane .. Hasła do plików Badar jak i Sherer są do tych tak samo i dalej jest to samo, nikt nie może mi chyba pomóc, jeżeli macie jednak jakieś propozycje proszę pisać !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...