Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sonixmt2 [easy]

miko9898

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następny bez zmian Cavalosmt2 ..., nie rozumiem czego Administracja oczekuje, ale dobra wasza sprawa, żeby zrobić coś innego ... a nie ciągle korzystać z tego samego projektu.

Opublikowano

miko co ty wgl robisz ? chory jestes to do zakladu a nie prezentujesz juz 5 serwer i zaden z nich nie dziala nie odpisujesz na posty zupelnie nic .... nara

DEADMOUSE killer ;)

1686018203.png

Opublikowano

Temat do zamknięcia bez ss weryfikujących. Ogólnie do zgłoszenia jeżeli jeszcze napiszże 1 taka prezentacje będę ścigał aż do ukarania .

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

Naprawde zajebisty serwer < sarkazm > bardzo dużo się dowiedziałem i wgl już była kiedys prezka przez jakies 43 min:D i tan sam gosciu ja zalozyl wiec pzdr dla niego

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Prezentacja naprawde nie jest kusząca nie napisałeś nawet kiedy to ruszyło

Ale widocznie dawno bo max 250 a w topce same 250 :D

Więc ja chyba nie będe nawet zaglądał na serwer chyba że opiszesz coś więcej dokładniej dasz jakieś ss z gry itp. :)

NIE MA

Opublikowano
Temat do zamknięcia bez ss weryfikujących. Ogólnie do zgłoszenia jeżeli jeszcze napiszże 1 taka prezentacje będę ścigał aż do ukarania .

A kim ty tu jestes?

Po jakiego ss weryfikujace skoro to dedyk, w dodatku prezentacja.

Opcja "Zgłoś" wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...