Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Przydatne pluginy pod bukkit. Proszę o Pomoc.

Barons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zakupiłem ostatnio serwer do minecraft i chciałem wgrać do niego jakieś przydatne pluginy ale nie pamietam jak sie nazywają. (Od razu jeśli ktoś ma jakies fajne może podać nazwę a ja znajdę)

A więc szukam:

-Plugin który powoduje że co jakiś czas wyświetla się infomacja jakaś. Chciałbym żeby też gdy logujesz się na serwer to wyświetlała się wiadomość powitalna.

-Pluginy który powoduje aby gra to trzeba się zarejestrować. (Gdy się logujesz op rejestracji musisz wpisac np: /login i swoje haslo)

-Jakiś prostu w obsłudze warp

-pluginy powodujący że możesz zamknac przed kims swoja skrzynie i tylko ty ja mozesz otwierac

-plugin ktory zmienia kolory lub przedrostki NP: [Admin]Nick

-plugin to komendy /help oraz do komendy /sethome , /spawn , /kick , /ban ,

-plugin ktory ktory jak np wpiszesz /listcommand to wyswietla mu komendy dostepne dla niego

No i jesli macie jakies jeszcze przydatne lpuginy to piszcie nazwe i co robią. Z góry dziękuję za pomoc.

PS: Szukałem takie posta ale nie ma konkretnie żadnego który przedstawia te najważniejsze. A i jeśli wiecie jaki to plugin z mojej listy to piszcie tak np: [nazwa pluginu] - to ten do blokowania skrzyń itd...

A i przydałby się też plugin na takie coś że jak wciskamy przycisk to przenosi nas w np: mapę surowcową

Opublikowano

1. Automessage

2 Xauth

3. Comandbook

4. LWC

5. Ichat, permissions

6. comandbook

7. -----

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...