Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] czyzby jakas nowosc?

P0K3RF4C3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to o zombie na tablety wiem...

ale to pierwsze to pewnie jakaś nowa mapa i nowy tryb w CA..widziałem coś na faceboku ale nie zaglądałem...

ciekawe co tym razem wymyślą..;)

filmik poodobny do trybu hired-guns...

ehh.:)

Opublikowano

Z tym Zombies to już dawno było wiadomo, a ten pierwszy filmik to pewnie jakieś nowe FT w przyszłości wejdzie.

Opublikowano

To pierwsze wygląda jak nowy rodzaj FT :D fajnie byle żeby się fajnie grało bo z tego

co widzę to już nie zombiaki a jakieś nowe boty :D i tak jeszcze trzeba poczekać zanim na CA EU będzie :/

sygnayr.png
Opublikowano

@up.

brawo za spotrzegawczość... myślałem że zombie biegają na codzień w czymś typu nanosuit... oraz walą z "kolby" tak jak boty z tego "napadu na bank"

Jak wyjdzie ta mapa na US, dajcie znać i dodam ją jako trening, żebyście mogli obczaić o co biega lol.gif

Opublikowano

Co do pierwszego filmiku to całkiem ciekawe, może coś typu Hired Guns, lub nowy FT .Skoro to już u nich jest, to może w lutym doczekamy się tego na EU.

@Lenart wiem że to nie gameplay, ale na stronie CA NA już to jest więc...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Mi pierwszy filmik podchodzi pod DT.

Że drużyna atakuje..tylko tutaj zamiast arabów , to jakiś "crysisków" ( przez ten kombinezon )

Może bd z tego fajny exp :rolleyes:

Opublikowano

@Flinn to jest trailer a nie gameplay... więc oni tego też jeszcze nie mają.

Opublikowano

To Będzie Tryb Co-op nie ft pisze jeszcze w info na yt że to będzie Co-Op

all new Fireteam co-op map

więc bd to FT co-op...czyli pewnie jakaś kooperacja...

szkoda, ze nie ma sposobu żeby zagrać na NA...moglibyśmy sobie pograć na tym wcześniej i zobaczyć co i jak tak jak było z H-G :)

ehh.:)

Opublikowano

Fajne tylko te strzelanie do maszyn trochę science-fiction ale i tak mi się podoba :)

A to o tych zombi już było na forum.

76561198090890807.png

Opublikowano

o zombie nie wiedzialem czasem zadko bywam na forum ale ten 1 filmik macie racje ze ciekawy jak juz mniej wiecej wiecie o co kaman to napiszcie a tutaj zamknijcie albo podczepcie i zmienice nazwe tematu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...