Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tak oszukują poprzez cheat engine ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy to mozliwe jest ze w tej grze tak oszukuja poprzez cheat engine ?

http://www.facebook.com/McDonaldsPolska?sk=app_203173239771358

do wygrania sa 3x bony na zarcie w McDonaldzie... interesuje mnie czy to jest mozliwe poprzez ten program czy jakos inaczej :)

mam jeszcze jedno pytanie... sciagnalem cheat engine 6.1 odpalilem na YT filmiki jak ludzie zwiekszaja złoto ( w celu nauczenia sie podstawowych funkcji) niestety robie DOKLADNIE to samo i mi nie wychodzi ;/ uczylem sie na sword and sandals i innych grach ;/

robilem tak jak kazali... wartosc x8 (wynik) wpisywalem i klikalem 1st scan... pozniej zmienialem wartosc i tak samo... x i next scan ( i zawsze mi sie tutaj bład pojawial) nie pokazywalo wartosci ; / spedzilem caly dzien na YT starajac sie czegos nauczyc niestety dupa... ;/ I teraz sam nie iwem czy mam nie dziłajaca wersje CE czy moze cos z przegladarka ( chrome) ? speed chack dziala...

Opublikowano

Nie, temat był przerabiany sto razy, nie można złamać aplikacji web na facebook'u, chyba że jest to na flash'u - ale nie mam FB więc nie sprawdze.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nie, temat był przerabiany sto razy, nie można złamać aplikacji web na facebook'u, chyba że jest to na flash'u - ale nie mam FB więc nie sprawdze.

oto chodzi ze jakos oszukuja tylko pytanie jak ? jak ktos rozgryzie ta gre to prosze o kontakt jestem w stanie zapłacic...
Opublikowano

Hmm jest pewien sposób, ale nie chce mi się teraz opisywać :)

Kiedy indziej.

Opublikowano

Kiedy indziej.

jak znajdziesz chwilke bardzo bym prosil o wytlumaczenie :)

ps. mozna cos wiecej o Dane temper ?

Kiedy indziej.

Kiedy indziej.

jak znajdziesz chwilke bym byl wdzieczny :)

mozna cos wiecej o dane temper ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmm w tej grze są sprytnie liczone te punkty. Mój aktualny rekord to 12 tyś:) Na razie jedyne co wymyśliłem to speedhack w CE możesz sobie spowolnić:)

eh...

Opublikowano

hmm w tej grze są sprytnie liczone te punkty. Mój aktualny rekord to 12 tyś :) Na razie jedyne co wymyśliłem to speedhack w CE możesz sobie spowolnić :)

uzwyam speed ale nic nie daje... jak masz zbinac to i tak zginiesz... czasami jest tak ze NIE da sie przejsc;/ wiec inni musza jakos wynik wpisywac

Opublikowano

Stwierdzam że jest w tej grze możliwe zrobić wysoki wynik:) Trzeba tylko dużo w to grać i wiedzieć kiedy wcisnąć spacje....

eh...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...