Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części BMW e36 316i 1993r

Silny199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie oczko.gif

Posiadam BMW e36 316i z 1993r Wersja Sedan EU Kolor Czarny

Dnia 12.01.2012r o godzinie 3:30 Zapaliła się na parkingu cry.gifcry.gif

Tego samego dnia kupiłem inne auto a Buni jako iż się do niej przywiązałem na złom nie oddam, postanowiłem rozebrać i sprzedać na części cry.gif

Uszkodzeniu uległo:

- Kierownica

- Zegary

- Deska w koło zegarów i wszystko co było za nimi

- Szyba przednia

- Podsufitka

- Kilka plastików się stopiło

I parę innych rzeczy w środku ( z zewnątrz nie ma śladów )

Na już mam do sprzedania:

- Lusterka Elektryczne Lewe / Prawe

- Osłony lamp tylnych Lewe / Prawe

- Lampki nad rejestracją Lewe / Prawe

- Zbiornik płynu spryskiwaczy

- Zaślepki progów ( Te od lewarka )

Części wyżej wymienione są w bdb stanie i w pełni sprawne

- Jakieś części ze środka ale UPRZEDZAM - Wszystko co w środku jest brudne i przeszło zapachem spalenizny, plastiki które nie uległy spaleniu mogę umyć.

Resztę części będę miał jak wyprowadzę auto gdzie indziej ponieważ w obecnym miejscu nie mogę sobie pozwolić na rozbiórkę.

Potrzebujesz jakiś części ? PISZ - może uda się wymontować coś z poza opisu hmmm.gif

Info albo w temacie albo na PW

Pozdrawiam

Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Większość użytkowników na forum nie ma ukończonych 18 lat, nie mówiąc już o prawie jazdy. Takie rzeczy to zamieszczaj na forach samochodowych, albo klubowych.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A ja mam takie pytanie offtopic zupelnie ile spalala ci ta betka w silniku 1.6 ? Bo to chyba troche zamaly z tego co slyszalem .

wakow9.png
Opublikowano

Większość użytkowników na forum nie ma ukończonych 18 lat, nie mówiąc już o prawie jazdy. Takie rzeczy to zamieszczaj na forach samochodowych, albo klubowych.

Biorę pod uwagę że może rodzice potrzebują części..

A ja mam takie pytanie offtopic zupelnie ile spalala ci ta betka w silniku 1.6 ? Bo to chyba troche zamaly z tego co slyszalem .

Hmmm ogólnie masz rację, jak na tył napęd + taką budę to trochę mało u mnie dodatkowym problemem było ASC ale jeżeli się opanuje jazdę tym silnikiem to norma wychodzi 10l / 100km LPG a Benzyny jakieś 6-7l / 100 km/h Ogólnie i przyspieszenie miała nieliche jak na ten zestaw ( tył napęd + waga )

Był moment kiedy paliła ponad 20 litrów LPG i to grubo ponad 20l - Przyczyną był walnięty Emulator - po jego wymianie wszystko wróciło do normy.

Ronda bokiem czy ładne zakręty - nie było problemu a niby 1.6

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

tak... pytaj się na forum które oblegają nastolatki. Wejdź na forum motoryzacyjne i tam napisz.

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Taki temat tutaj ?? omg, weź aukcje na allegro z zdjęciami co chcesz sprzedać i już:)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...