Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PROBLEMMMMMMMMMM

Hydros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pewien problem oraz pytanie

problem: skyrim mi się zacina nie wiem czemu, mam dobrą karte graficzną - raedon hd 6770/4gb ram ale procek słaby amd 2.5GHz/windows xp sp3

instalowałem wszelkie pathe itd ale wiecie nie pomaga, gra chodzi bardzo dobrze ale jak mówiłem że się czasem tnie w jakiś obszarach

pytanie: Otóż popatrzyłem na forum i pisano że może to być powód iż się ma włączone anti-liasing i inne duperele od karty graficznej.

Pytanie do was ja je wyłączyć??.

I tak w Jutro albo dzisiaj będę zamawiać sprężone powietrze żeby wyczyścić kompa, oraz za jakiś czasz mam zamiar kupić porządny procesor/

Oraz następne pytanie : czy gdy mam kable poplątane troche za kompem, mówię tu o głośnikach, klawiaturze,myszce,monitorze itd/ czy może to pogorszyć wydajność czy coś???? czy mogą być poplątane ??

Wielkie + za pomoc oraz prośba o nie zamykanie tematu do wyjaśnienia

Opublikowano

co do kabli to tak mogą być poplątanie (chociaż nie powinny) nie wpływa to zbytnio na prace komputera. co do gry powyłączaj wszelkie niepotrzebne programy i aplikacje typu gg skype itp. przeczyść dysk CCleaner'em przeskanuj antywirusem. Byc moze przegrzewa ci sie komputer

Tak wiec podsumowując przeczyść dysk powyłączaj zbędne programy wyczyść kompa od środka skan antywirusem, ewentualnie reinstal gry lub format kompa.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Poplątane kable w żaden sposób nie są w stanie wpłynąc na wydajność. Ewentualnie jak masz załamany kabel od monitora ,to obraz może być niewyraźny, mogą być paski i tak dalej.

Co do Antylisingu to powinna być opcja wyłączania/włączania go w opcjach samej gry.

Dokładniejsze ustawienia karty graficznej powinieneś mieć klikając prawym przyciskiem myszy na pulpit.

Jeśli chodzi o samo zacinanie się gry to wg Mnie jest ono spowodowane właśnie słabym procesorem, bo nawet jakbyś miał 2x lepszą kartę i 2x więcej RAMu gra cięłaby się przez procek.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...