Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej kraść drop?

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wiem na MPC Forum nie pomagamy złodzieja ;) No ale jak już pytasz to Ci odpowiem najlepszym według mnie rozwiązaniem byłoby osobne konto na osobnym emailu i do red lasu na ghoscie pod koniec HP metka podlecieć i zebrać dropa, to chyba najbardziej opłacalne bo dropia tam kamyki stalki i inne ciekawe rzeczy.

@EDIT

200 POST !!! :D

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Red las, Brechtam . Najlepiej na bo chodzic wokol swiatyni. Szybko sie respia metiny cienia. Duzo osob expi i bije metiny, Mozna zarobic bardzo duzo. ;]

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Najlepiej w Red Lesie :D Stalki, Kamyczki, Party itd ;]

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Teraz Ludzie Dokładnie patrzą Gdzie sie DH Chowają. Zobaczy takiego i odjedzie więc trzeba sie dobrze schować i czekać na dropa ; ]

Tak Jak Wyżej : Lecz najwiecej na BO bo tam nie musisz na nikogo czekać ; ]

Pozdro.

Opublikowano

Ja ci polecam red las .. bo na bo same dh siedza tzn bd sie bic o drop z metina z 2 dh ;p i drop z metinów nie jest taki dobry .. według mnie lepiej do red isc poczekac troche i git ;p

Opublikowano

Z tego co wiem na MPC Forum nie pomagamy złodzieja ;) No ale jak już pytasz to Ci odpowiem najlepszym według mnie rozwiązaniem byłoby osobne konto na osobnym emailu i do red lasu na ghoscie pod koniec HP metka podlecieć i zebrać dropa, to chyba najbardziej opłacalne bo dropia tam kamyki stalki i inne ciekawe rzeczy.

@EDIT

200 POST !!! :D

wiesz jak ghost dziala to iluzja ty tylko siebie nie widzisz a inni widza ciebie wiec kicha zoabcza maly levle i dh i moga olac metka i nie bedziesz mial dropa

Opublikowano

up

Chodzi o innego ghosta takiego jak sie dednie :]

wiem o co biega w kamermodzie jest i jak sie detnie sa 2 opcjhe podobne a i tak kazdy widiz nas jesli sie myle to daj linka niby do tego nie widzialnego.zludzenie to jest tak jak poli opcja w kamermodzie ze tylko my to widzimy,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...