Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na co wydac 25kk na Solarze?

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Mam problem na co wydać 25kk na serwie solar.Nie za bardzo znam się na cenach,a więc z góry prosiłbym o cennik(np.Żelak+7 700k).

Gram surą WP,mam na razie 30lv(nie spieszę się).Moje pytanie:na co mnie będzie stać,abym mógł sobie na lajcie ustawiać postać na bocie i nie przejmować się że wydaje full kasy na poty itp. w jakie eq zainwestować?

I jeszcze jedno pytanie:

-gdzie teraz expić(bot)? w m2 jest dużo ludzi(dostałem już bana),na orkach tez troche jest,więc gdzie?

z góry dzięki za odp. jak ktoś dobrze powie mi ceny i na co mam wydać hajs to stawiam 3x lubie to i 5 na profe.pozostałym moge po lubie to dać(jak wypowiedź jest sensowna).

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

tak wiec cen na Solarze nie znam ale z tego co mi wiadomo to 25kk to już trochę talarów jest :D za ta kwotę powinieneś już dostać jakiegoś FMS oraz biżuterie z Hp przynajmniej po 1k w butach naszyjniku i bransolecie oraz jakaś tarcze np. 5-katna +7/8 jak ci zostanie dokup wyzywke +7/8 i będzie ok.

Co do bocenia serwer nowy wiec wszędzie będzie dużo ludzi ale myślę ze pustynia w twoim przypadku to najlepsze rozwiązanie.

W międzyczasie możesz zrobić mentala 21 lvl z eq +5/6 i zostawić go w łatwym lochu na bocie aby dropil medale, zawsze będzie trochę kasy :D Tylko nie zapomnij żeby dodać go do gildii i ustawić oddawanie expa żeby nie nabijał kolejnych lvl'i.

Pozdrawiam Tape.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Napisz nam co masz juz eq , czego na razie nie zmieniasz. Za 25 kk kupisz : Fms +9 sr 15-20 z kd +3, za 7 kk kupisz helm na 21 +9, 1,5kk 5katna +7,za 3 kk zbroje na 16+9 . Malo masz tej kasy . Stac Cie na zakup calego eq +7 fms itp .

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nie wiem jak tam z cenami ale z doswiadczenia wiem ze na nowych serwerach szybko rosnie inflacja wiec nie opyla sie trzymac takiej kasy. Lepiej zainwestowac w itemy najlepiej +9 kamyki duchowe itp. Gdy odchodzilem z pla prawie rok temu to za cala kase nakupilem eq +9 marmurkow poli kk ogonow+ itp. Wrocilem przed swietami na eventy i jakie bylo moje zdziwienie jak zobaczylem nowe ceny np marmurki ktore skupowalem po 800k kosztuja teraz 30-40kk lol (wspolczuje exp'iacym na poli). Na deimosie za 2-3 takie marmurki mozna juz kupic fmsa+9 z sr do 15.

BTW nie orientujecie sie ile kosztuja kk i ogony+ na s19 bo mam ich duuuuzo do opchniecia ;)

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

Pierwszy raz grasz w metka że nie wiesz jakie eq kupić na 30lv ? Fms+9 śr+10 2x+3, zbr na 18lv+9 powinna starczyć oraz hełm i tarczę na 21lv +7/8 i itemki 1k hp, z takim eq spokojnie możesz ustawiać exp bota na pustyni i tam exp do 42lv.

kuzyk2.png
Opublikowano

Na razie mam eq:

-nieszczęsna+6 500hp

-wyzywka+5

-szeroki+7

-buty 1500hp

-pięciokątna+7

-srebrna+4

to tyle.czyli takie podstawowe eq.P.S. jak coś już mam 40kk po perły opchnąłem.

czy opłaca się kupić FMS+9 śr.5% czysty za 19kk?

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Kup: fms,a+9 sr 20-25 za około 25kk, upiorna+7 kd+3 za 2/3kk wyzywke+7 za 1kk, itemki z 1k hp i ulepsz srebrną do +6/7 a jak spali to kup :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...