Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za nic... znowu ...

Cheatmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już raz kiedyś dostałem bana za nic. Teraz ponownie. Postanowiłem mieć dobre konto, przyzwoite konto i nigdy nie hackować, i tak było. Nic nie robiłem złego, nie tappowałem, itp., tylko ostatnio miałem laga, że wrogów przycinało i spokojnie rozwalałem z pojazdów naziemnych i powietrznych i zrobiłem reloga, zeby sie nikt nie przyczepił i było ok. Wczoraj zobaczyłem na FB, że banują hackerów. Omyłkowo mnie też do tej grupy zaliczyli. No i teraz nasuwa się pytanie co zrobić, przewaliłem na tą grę sporo kasy jak widać:

http://www.gamersfir...ame=sryf0rskill

Mp7a1 gold 180+ dni, aw50f camo 100 i tak dalej moznaby wymieniać

dodatkowo retail famas, troche g1 no i sporo czasu.

I teraz nasuwa sie pytanie - jak ich przekonać, kilka razy mi party program detected wyskoczylo, ale nie mialem zadnych hackow, scriptow itp. itd. odpalonego! Co najwyżej mozilla + GG + hamachi(nieużywane) i antywirusa !

Nie wiem co robic, na konto przejebałem tysiące ...

Dodatkowo w przypadku ich pogardy ( przecież teraz im tysiące hackujących dzieciorów na głowie siedzi, które lamentują i wydały fortunę na konto - 10zł ) teraz bedzie gorzej ... a itemy lecą; mam nadzieje, ale to dranie i nie będzie łatwo ...

Prosiłbym o dobrą radę. Nie wykluczam zgłoszenia sprawy do jakiegoś rzecznika, np. praw konsumenckich, czy czegoś, bo to jest niemożliwe! Myślą, że ktoś założy konto, wyda fortunę, zbanują i zacznie grać od nowa, i od nowa będzie wszystko kupować? Myślicie, że czemu dali teraz taniego famasa? żeby ludzie zbanowani się podjarali, i założyli nowe konta i kupili te famasy i od nowa kupowali wszystko - pxy, premki, bronie !

:angry:

Opublikowano
Nie wykluczam zgłoszenia sprawy do jakiegoś rzecznika, np. praw konsumenckich, czy czegoś, bo to jest niemożliwe! Myślą, że ktoś założy konto, wyda fortunę, zbanują i zacznie grać od nowa, i od nowa będzie wszystko kupować?

Możesz zgłosić, ale to nic nie da. Mianowicie chodzi mi o to, że G1 w swoim regulaminie (który musi zatwierdzić KAŻDY, by założyć u nich konto) ma punkt który brzmi mniej więcej, że konta graczy są ich własnością, i zastrzegają sobie do nich wyłączne prawo. Czyli mogą każdego zbanować, nie podając nawet przyczyny. Trochę nieetyczne z ich strony, ponieważ tym samym okradają ludzii...

Moja rada:

Przeczekaj tą gorączkę, ten pierwszy BUM, bo nie ma co pchać się na siłę. Jak sprawa się uspokoi wyślij do nich ticketa opisując szczegółowo sprawę, i co najważniejsze daj dowody wpłat, wydanych przez ciebie pieniędzy, bo co jak co, ale pieniążki do nich najlepiej przemawiają... -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ok. Myślę, że dwa tygodnie wstrzymania się, to dobry będzie moment... Dowody wpłaty - w jakiej postaci ? Kupowałem na allegro g1, premki itd. ; /

Edit

A może w tym tkwi problem o.0 mianowicie w tych g1 i premkach z PS ?

Opublikowano

Chyba połowa graczy WarRocka dostała blokade ale nie wiadomo na ile <_<

Opublikowano

Podaj im Kody ESN i passcode . ja kiedys mialem problem ze ktos mi ukradl konto , wiec podalem date urodzenia haslo kody ESN aktywowane etc. no i sie udalo :P

Życze powodzenia

PS: Podawaj jak najwiecej ESN a najlepiej wszystkie bo wtedy jest wieksza szansa na unban ACC Pozdrawiam

Opublikowano

przed chwila ten skurwiel jenkins dal mi bana kurwa za nic kurwa . popierdoliło ich z tymi banami.

//Proszę Cię, nie pisz pod wpływem złych emocji || Epean

Opublikowano

Niestety wczoraj aktywowałem 400g1 i poszedł ban. W czwartek założyłem nowe konto miałem premium gold 3dni i.Kilka dni wcześniej zbanowali mi 40lvl też z px na prawie miesiąc.To jest poprostu śmiech na sali. Napisałem ticket ciekawe czy odpiszą. Chyba skończę z tą grą bo to już przechodzi wszelkie pojęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...