Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwiększenie parametrów.

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mam pytanie.

Brzmi ono tak:

Mój komputer jest bardzo słaby i chciałbym sobie pograć w gry różnego rodzaju, lecz gdy je ściągam, dajmy na to Metin2 bądz Warrock to gra ma mało FPS i laguje i nie da się grać.

Oto moje parametry:

Procek : AMD Duron Processor, 1,3GHz

RAM: 512 MB

Karta graficzna: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro

Win: XP

HELP ME!

Moje pytanie brzmi: Jest jakiś program lub coś, co zwiększa parametry komputera, choć o trochę?

Za odpowiedzi daje like.. ! !!!

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Na tym sprzęcie nic się nie da zrobić ;d, gdy spróbujesz podkręcić te stare części mogą się spalić łatwiej niż zapałka, polecam pozbierać 1000-1500 zł i będziesz miał kompa, na którym będziesz mógł grać w większość gier na low/medium.

Opublikowano

nie ma programu i nie będzie żadnej możliwości polepszenia działania kompa , nawet podkręcenie takiego rupiecia nic nie da

tylko nowy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Za 500zł dostaniesz sporo lepszy komputer, juz nie musi byc skladak, nawet zwykly z allegro za 500zł spelni twoje oczekiwania bo bedzie duzo wydajniejszy, bo tka jak pisze kolega powyzej - nawet podkrecenie tego kompautera nic nie da.

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

ODbiegacie od tematu

Koles pyta o podkr kompa.

Nie nie da sie takiego grata podkrecic zeby byly efekty

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...