Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nowy komputer - "skaczący slot".

Symulator2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,po zakupie nowego pc odpalilem sobie lola gdy kupiłem poty na 2 slot w ekwipunku zauwazylem dziwną anomalię taką iż ten slot jakby skacze w miejscu lecz gdy przeloze poty np na 3 slot jest normalnie nie przeszkadza to w niczym lecz ciekawi mnie to od czego moze to byc prosze o sugestie .

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Opublikowano

iż ten slot jakby skacze w miejscu lecz gdy przeloze poty np na 3 slot jest normalnie

A więc nie jest to wina sprzętu. Inaczej działo by się tak cały czas. Monitor, karta graficzna czy co tam chcecie nie może reagować na "poty".

Winna jest sama gra. Weź Repair i problem powinien zniknąć.

http://screenshooter.net/4744338/spaojdo

1373662483-U83583.png

Opublikowano

To skacze każdy itemek na początku gdy jest na 2 slocie pot to skacze potem gdy już wykorzystam 1 z potów przestaje skakać potem czasem skacze gdy nie żyje potem przestaje skacze 1-3sek i przestaje .Własnie wziąłem opcje repair i zobaczymy czy coś to da.

@edit

teraz zauwazylem ze az do "pojawily sie stwory" nexus rowniez jakos dziwnie dzwiek skacze . dalem repair nic nie wiem o co chodzi

Ach cr7 klekaj przed mistrzem Messim=)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...