Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] banowanie kont

karolek21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Bo ostatnio zbanowali bardzo dużo hackerów i nie tylko. I moje pytanie tyczy się czy żeby mnie zbanowali muszą mieć film albo zdjęcie jak hakuję. ? Czy jest jakaś inna możliwość ? Za pomoc Like it

Opublikowano

Ostatnio administracja założyła skrypt, dzięki któremu kiedy pojawi Ci się "party program detected" to ta informacja jest przesyłana z HackShielda do nich i wiedzą, że coś używałeś

Oczywiście jeśli ktoś nagrał

film

i wysłał ticketa, to możesz dostać bana.

Jeśli zrobi Ci zdjęcie/screena to na pewno nie dostaniesz bana.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Sprawdzają twoje logi, ile razy dostałeś Party Program Detected itd.

Filmu, screena nie muszą mieć wcale. Mogą banowć konta nie podając nawet powodu =.=

32354141673387527780.png

Opublikowano

wystarczy,ze uzywales dinarbota i tez bana dostaniesz...

krótka piłka

hackujesz = ban

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

To ja już wiem za co bana dostałem ... Miałem błędy z ts3 i jak włączałem wr i ts to pojawiało mi się program party detected, a hacków nie używałem. Nie dawno naprawiłem usterke i przestało mi się już to pojawiać. Super, dostałem bana za ts ...

Opublikowano

ale gosciu nie przejmuj sie wiekszosc osob dostalo bana za nic wiec napisz ticketa napewno nie dostales bana za ts3 po prostu to ich blad zamiast hakerow zbanowac zbanowali normalnych graczy nawed i mnie wlasnie w czoraj wyslalem ticketa ja gram zawsze z ts3 wiec jestem na tym samym poziomie co ty nie martw sie napisz ticketa i zglowy \

Błędy to moja specjalność
wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi
:D

GG 10083301

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...