Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zrobili mi ss! Potrzebuje grafika!

Niedozwolony133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano zrobili mi ss.

A wtedy uzywalem wh i klapa :(.

Sprawa jest taka.

Zeby wyedytować te ss

zeby nie skapneli sie blagam!!!

Kto chetny prosze napisać wyśle ss.

39641529395781523370.jpg
Opublikowano

Nie da się "wyedytować" takich screenshotów, albo może się da, ale naprawdę ciężko, nie spotkałem się jeszcze z czymś takim.

Ew. mogłeś mieć uruchomiony program anty-ss, ale nie pomyślałeś. teraz to za późno.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

tak ale mogą się połapać bo to będzie widać

hehequb.png

..................................................................................................................

Opublikowano

Słuchaj. Jeżeli na forum będziesz musiał spakować ss`y i wysłać je do nich do nic nie zrobisz. Porównają sobie datę wykonania ss i datę ostatniej przeróbki ss i lipa. Jednak jeżeli ss`y musisz dać na np. ImageShack.us to wtedy możesz zrobić tak. Wejść na New Game na mape na której zrobili Ci ss`y pójść w miejsce na które się patrzyłeś podczas robienia ss wykonać drugiego ss`a i przekopiować miejsce w którym był ktoś widoczny przez ścianie i w ten sposób przerabiasz ss`y. Nie wiem czy jasno wyjaśniłem mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe ;)

@ Edit

Raz mi się udało tak przerobić ss, ale wtedy było wh widoczne tylko na 1 ss, a nie na wszystkich.

Kocham mame

Opublikowano

Diablo2301 ma rację.

Ale nie wiadomo jakie on miał WH czy takie co widać całego kolesia czy sciany są takie jakby niewidoczne

wtedy to trudno zrobić ale drugiego ss nie zrobisz tak jak mówił "jestem slepy" bo admin ma te ss'y i jak mu wyślesz inne to on się połapie

Ale za wh masz bana na tydzień nie poczekasz tego tygodnia ?

Chyba że perm ; d

Regmannn

Opublikowano

Zależy jeszcze jaki plugin do robienia ss`ów jest wgrany na serwer ;) Bo są te które nie zapisują na Hoście, a są takie które zapisują tylko na komputerze gracza któremu zrobili ss`y ...

Kocham mame

Opublikowano

jak grasz na nieogarniętej serwerowni to pewnie admin nie wie gdzie są ss'y, phah

jak grasz na ogarniętej a nie mają nowszej wersji skrinszoterka to nie mają ssów

Opublikowano

Ale z was paranoja hahaha, jak umiesz zapisac przerabiane ssy to ci sie z czasem nie polapia. Idz w to samo miejsce i zrob ssa hahha nastepny pro sposob, o ile wiwm to na saach wyswietlane sa napisy czas data admin itp. wiec lepiej pisz mi na gg 4467426 to pogadamy

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...