Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Pomóżcie :D

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Panie i Panowie.

Mam pewien problem, a mianowicie to dylemat.

Od kilku dni zastanawiam się nad zaczęciem gry na PL'u i mam pewien dylemat otóż to on:

- Kim zagrać (prosfesja).

- Jaki serwer na PL'u.

No i to chyba na tyle..

Gdybym już miał zaczynać to szukał bym jeszcze jakiejś życzliwej osoby która by zagrała ze mną na tym serwerze i wspomogła na początek, lecz nie musi...

Dziękuję i pozdrawiam wszystkich, za odpowiedzi daję like!

PS. Wiem, że jest inny dział od pytań Kim zagrać itd, no ale prosił bym moda, aby nie zamykał tego tematu.

PS2. Gdyby ktoś był na tyle miły i chciałby ze mną zagrać, zapraszam na PW.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

No jak byś chciał taką postać na expa to ja ci polecam Woja Mentala najlepiej :D

Opublikowano

Polecam Ci serwer 5 Astral, ja gram tam od kilku lat, ale z przerwami. Mili gracze, dobra atmosfera i Shinsoo oczywiscie. Klasa, jak na początek polecam wojownik body, myślę, że jest on bardzo fajny, łatwo sie nim gra, lecz KU troche drogie. Albo tez sura WP, bardzo fajna. Ma czarowane ostrze i zbrojke niczym body i mental razem. :) I tanie KU też ma. :) Pozdrawiam.

19.png

Opublikowano

Zasady to zasady. Jest od tego temat =)

Osobiście polecam s19 Deimos. Ceny nie są kosmiczne, a ja jak coś to mogę pomóc ;]

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar zacząć grać, od zera - polecam Wojownika Body, wojownik body to bardzo przyjemna postać, gram tą klasą ok. 2 lata i do tej pory mi się nie nudzi. Często bywa, że Body wygrywa z postacią Mental. Exp szybki, profesja ma bardzo dobry drop. Polecam.

Opublikowano

Ja polecam ci surę wp, świetny w expie, pvp może być, ale zaczyna się dobrze od 70lv.

Według mnie ta postać jest jedną z najmilszych i wgl. Co do serwera to Solar, Kronos, Syriusz.

Opublikowano

Wbijaj na s20-s26 najlepiej a jak chcesz mniej noobow s1-s10. I najlepiej mentalem jezeli masz prosioka lub lwa, bo wtedy najlepiej sie expi i nie padasz i bez boja mozesz ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Najlepiej zacząć od najnowszego serwera 26.Na plu najlepiej grac wojem bo jest uniwersalny,raczej body.Chyba ze chcesz Deimos to CI sprzedam sure bm 3 skile prawie na g :P nie gram od 2 lat na plu a postać stoi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...