Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Game Anarchy. Crash.

Diabel_4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem dziś GA. Wchodzę w CA, Wszystko ok. Ale jak wbiłem na mapę to był koniec. Grałem 3 min i wywaliło do Pulpitu. Więc weszłem jeszcze raz i to samo. Próbowałem z 10 razy i cały czas tak samo. Mam pytanie czy GA wam terz Crashuje. Sprawdze może jeszcze Infinity czy działa. Jeśli tylko Przy GA będzie Crash to znaczy że w hacku jest coś źle. Ale najgorsze to że wydałem 7zł.

Na Infinity to samo. Cieszę się z jednej strony że będzie mniej hacków ale wkurza mnie to że wydałem 7zł.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Włączyłem nic nie dało. A nawet się nie rozkręciłem. Bo testowałem opcję God Mode. A później jak weszłęm drugi raz itd. to nic nie włączałem nawet się nie ruszałem i też Crash. Lipa. Musieli dziś go bloknąć.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dziś ten sam prblem. Wiem że odkop.

Zapora wyłączona Anty wirus też. Nie wiem co mogę jeszzcze zrobić. To wszsystko co było napisane na Game Anarchy jak naprawić Crasche zrobiłem i dalej to samo. Zauważyłem że jeśli ustawię czas Injectowania to coś się zmienia. Ale mało to widać. Praktycznie wgl. Daje to 10-20 Sec gry. Więcej.

Odkryłem chyba że to dlatego że mam zbyt starą wersję C++. A gdy instaluję nową wyskakuje mi jakiś błąd. Czy ktoś mógł by mi wysłąć gotowy folder z zainstaowanym tym programem. To sobie podmienie plki i wtedy wypełnię tymi których brakuje i powinno działać.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...