Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prestiż?

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

wreszcie wbiłem mój wymarzony 80ty level <3 ale zastanawiam się teraz jak zdobyć jakiś presitiż?

Na razie zależy mi na jakimś najłatwiej dostępnym prestiżu do zdobycia, dopiero potem coś może zacznę "zdobywać" dalej.

Może ktoś posiada taką oto stronkę z wszystkimi prestiżami? (najlepiej po polsku, bo czasami po angielsku pojawia się slang, którego jeszcze nie ogarnąłem)

I jeśli już założyłem temat, to zastanawiam się czy można nie brać Trybu Prestiżu nigdy? Czy kiedyś jestem zmuszony zresetować staty ;<?

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem pytania :O

Gdy wbiłeś level 80 - wchodzisz w koszary a tam bierzesz tryb prestiż i. to wszystko :) Nie ma wyboru :D

Oczywiście nie musisz brac prestiżu i możesz latać z 80lvl póki Ci się nie znudzi, do końca życia :)

Opublikowano

No tak, ale jakieś odznaki? Bo nie mam ani jednej, a biegają inne 80te ale z różnymi odznakami przy levelu innymi, na przykład taka czerwona ze złotem lub zielona..

Robić to na hacku, czy może jednak samemu? Chodzi mi o to, słyszałem że ta czerwona to jakieś.. 1000siąc zabić z ACR 6.8? Albo 1000siąc z pocisku predatora?

O mam tutaj przykład:

mw3-modern-warfare-3-prestige-symbols-emblems.jpg

I o to chodzi w temacie, jak je zdobyć?

Opublikowano

Sam dałeś odpowiedzi na ScreenShot'ie :)

Są to kolejne prestiże, czyli pierwszy prestiż ma taką oznake: http://screenshooter.net/4269444/jextffd

drugi taką: http://screenshooter.net/4269444/ylabofr

itd.

Prestiż jest to od nowa wbity 80lvl, tak prosto tłumacząc. Gdy weźmiesz pierwszy prestiż i wbijesz na nim 80lvl, weźmiesz następny prestiż i tak do 10 :D

A to z tymi ACR etc. to chodzi o odblokowane emblematy i achievmenty :)

Opublikowano

Mylisz pojęcia , te gwiazdki są za prestig , numerki oznaczają który prestig , a gwiazdki które mówisz to są emblematy które się dostaje za np: 1000 wezwań ac130 czy 1000 predatorów

P.S 666 Post :D

@Edit up szybszy ;P

Opublikowano

Ahaa! No tak,całe życie w blędzie :<

Okej, dzięki za pomoc! Dostaniecie dwoje plusiki, tym czasem - zaid, SZATANIE!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...