Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zakladanie konta - Your signup failed!

matrixsen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zobacz czy dobrze podałeś date urodzin, jak to nie pomoże zmień hasło i login, jak dalej fail to zmień maila na gmail najlepiej

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Twój e-mail nie jest przystosowany do wyboru regionalnego skrzynki pocztowej na której zakładasz konto. Czyli z grubsza administracja LoL'a nie dopuszcza twojego e-mailu do formularza rejestracyjnego i dlatego piszę ten kretyński błąd. Już od pewnego czasu strona główna gry ma z tym problem co jest niedopuszczalne. A jeżeli nie to, to:

A: FOCH

B: Coś się zrypało

C: Robisz błąd w formularzu

Opublikowano

Dzieje się tak ponieważ masz mniej niż 14 lat. Musisz podać jakąś wymyśloną datę urodzenia tak by przy rejestracji mieć +14 lat i wszystko będzie działać : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@up chyba ma racje. To tak jak z facebookiem z tym że on jest od 13:>

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

• 1 rok później...
Opublikowano

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Kto chce konto, to niech napisze do mnie na PW to mu zrobię, bo u mnie działa rejestracja normalnie.

Btw. jakiej przeglądarki używasz ? Wyczyść ciasteczka.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przejdź na Google Chrome i tam nie powinno być problemów, ja założyłem konto na 1999 roku.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@ Up

Nie, nie wybiera serwera ...

Skoro ja wybrałem, założyłem na roku 1999 i nie miałem błędu, to jest to coś z ich przeglądarkami. Zrób ss'y, jak wpisujesz wszystko, hasło, datę, serwer i co potem jest.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...